Favorieten

Truck-transformator

Spel Trucksformers

Truck-transformator

Trucksformers

Je bent een groot geleerde, is echter niet duidelijk waarom niet erkennen dat, op zichzelf, niet belet om te maken! Het laatste kind van jou is een modern, uitgerust met de nieuwste technologie, all-terrain auto geworden. Uw truck-transformator in staat veel dingen op het juiste en verstandige beheer, dus test het op de grond die u op hun eigen hebben besloten - nou ja, niet te vertrouwen is een wonder apparaat aan iemand anders! Het zal een geweldige reis die zal blijven in je geheugen voor de komende jaren nog te komen!
We zagen trucks met grote wielen? Het is op dit je zal moeten overwinnen in het spel trails Trucksformers. Ja bovenal kan hij in een auto te transformeren op een luchtkussen of een grote kettingzaag op wielen, deze functies helpen om obstakels op de weg te overwinnen. Verkeerscontrole pijlen op het toetsenbord en de toetsen 1, 2, 3 transformatie.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more