Spel iPlayer: Op de boerderij online

Spel iPlayer: Lets Farm!

iPlayer: Op de boerderij (iPlayer: Lets Farm!):

Online game op de boerderij! Browser, en vereisen registratie. Door het invullen van slechts drie verzen, zul je eigen grondposities te krijgen. U kunt nu langzaam veranderen in een luxe en winstgevende boerderij, zaaien velden, het planten van zaden en zaailingen. Voor elke cultuur toegewezen aan een aparte ruimte te oogsten gemakkelijker te verzamelen. En dat hij rijk was, moet zaailingen worden bewaterd en onkruid. Eerst zullen er alles aan doen met de hand, maar door de verkoop van graan en fruit, zich ophopen de hoeveelheid nuttige aankopen. Eerst zal een eenvoudige techniek, maar zullen binnenkort beschikbaar zijn voor complexere prestaties.
U zult besproeiing, combines, tractoren, machines voor het planten nodig hebben. Voortgezette om te spelen op de boerderij, zult u in staat om gebouwen waarin de grondstoffen worden omgezet in producten te bouwen. Het kost meer, en de inkomsten zal snel groeien. Alle gebouwen en middelen verbonden zijn, en als het nodig om brood te bakken, zet de molen bloem, dan de bakkerijproducten. Tevens moet u, eieren en melk, zodat het ras van de koeien, kippen en andere dieren. Een ander type van de inkomsten zal de samenwerking met restaurants en winkels zijn. Ze regelmatig uw producten kopen, maar het brengt niet alleen de inkomsten en legt een verantwoordelijkheid. Nu moeten we ook nauwlettend toezien op de oogst in de tijd om de volgende partij van de koper te sturen. Als u het moment te missen, zal het contract worden beëindigd en u een waardevolle klant te verliezen.
U zult genieten van een gezellige babbel met de spelers. Ze kunnen een bod regelen en deel te nemen aan wedstrijden, geheimen delen en tips. Het is ook nuttig om taken uit te voeren iPlayer Let's Farm en speel het elke dag om cadeaus te krijgen en punten verzamelen. Naarmate de tijd verstrijkt, zal uw bedrijf enorm zijn, en dat is het nog steeds winstgevend, moeten we voortdurend naar streven.

De beste spellen online. Heroes Genres Tags