Favorieten

Tanki Online

Spel Tanki Online

Tanki Online

Tanki Online

Tanki Online is een spannende drie-dimensionale ervaring voor spelers die graag schieten. Het spel is gemaakt van de versie van de klassieke Tank Battle, die terug in het spel 1990 console dandy waren. Ze sloegen al haar schoonheid en gameplay, maar vandaag bent u in staat om te spelen in een driedimensionale versie van de arcade in de multiplayer-modus zal zijn.
Aan het begin van het spel zal je moeten registreren en gaan door middel van een kleine training die zal u vertellen hoe u uw tanks lopen, hoe ze hun tegenstanders te ontwikkelen en te winnen. Na de training bent u in staat om een ​​paar bonussen krijgen voor verdere ontwikkeling.
Voor het begin van de strijd om de lijst met toepassingen te openen, die in elk gevecht je lid kan worden bekeken. Bekijk deze heel voorzichtig, en als je een beginner bent, niet klimmen in ernstige gevechten. U kunt ook het organiseren van uw eigen strijd, zo niet gevonden een geschikte lijst. In Tanki heeft online een garage, waarin de belangrijkste actie van het spel, dan kunt u nieuwe soorten apparatuur te kopen, een upgrade van bestaande. De verbetering omvat bijna alle van de oorlog machine, van rupsen tot vaten van wapens en munitie aan hen. Niet hamer over het dagelijks bonussen zullen zij u helpen bij de ontwikkeling, meer prijzen en reserveonderdelen.
In elk gevecht verschillende omstandigheden om te winnen, afhankelijk van de geselecteerde modus en maak. Waar het nodig is om alle vijanden te vernietigen is, ergens om een ​​eigen database te houden door te spelen als een team, maar ergens en bemachtig de vijandige vlag. Op het spel in kaart een breed scala aan middelen, te selecteren kun je je tank te verbeteren op een bepaalde tijd, maar vergeet niet dat je vijanden zijn zich ook bewust van de bonussen, dus wees voorzichtig.
Valuta's zijn ook divers, kan het hoe te maken en te kopen. Voor kristallen, die afzonderlijk worden verkocht, kunt u meer krachtige wapens te kopen en versnellen van de modernisering van de gevechtseenheden.
Online tanks gemakkelijk om slechts een paar toetsen voor beweging en het afvuren te beheren, is er een functie kunt u de toren waar het pistool te draaien. Versla je vijanden en verdien ervaring die je zal openen nieuwe voordelen die toegang geven in de competitie en hun eigen clans.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more