Favorieten

Ninja Bacon

Spel Ninja Bacon

Ninja Bacon

Ninja Bacon

Voor ons is een nieuwe spannende game van Ninja Bacon een van de toonaangevende game-ontwikkelaars van aanraking. Daarin zullen we een duik nemen in de wondere wereld van de kunst van de ninja. Deze keer, wetenschappers verscheen er een zeer lange tijd, en gekookt zeer sterke strijders en spionnen"wandelen"in de schaduw. En stel je voor als dit alles toepassen op een parallel universum waar intelligente dieren leven. Onze held varken Bacon. De eerste helft van zijn leven alle pijn en gepest, en op een dag dat hij spuugde alles ging hij naar de geheime orde met het doel om gevechten die zou opstaan ​​voor zichzelf te leren. Tijdens de training, realiseerde hij zich dat zijn roeping om anderen te onderwijzen, en het werd nog moeilijker om te leren. Enkele jaren verstreken en nu moet onze held het examen afleggen voor de titel van meester. Onze held te gaan door middel van een hindernisbaan in de tempel gevuld met een verscheidenheid van vallen. Uw taak is om hem te helpen in deze. Goed te kunnen beoordelen de locatie van de obstakels en bouwen aan de route. Besteed aandacht aan de snelheid van de oplaadtijd en het zal u helpen bij het passeren. De besturing is zeer eenvoudig en wordt uitgevoerd met de muis
Game Ninja Bacon heeft een mooie grappige gameplay, mooie graphics en eenvoudige maar geweldige muziek. Dit alles zal u onderdompelen in een onvergetelijke sfeer en stelt u in staat om het spel Ninja Bacon genieten volledig. Sneller Download spel Ninja Bacon naar zijn telefoon, tablet of computer en duik in de unieke wereld van de schrijvers die hebben ontwikkeld. Het is ook mogelijk om direct op het internet spelen. Ga naar het minimum register op de site, of meld je aan met een van de social networking rekeningen. Dan kunt u vrienden om het spel uit te nodigen en zie de prestaties van anderen. Geniet van het spel en tijdverdrijf.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more