Favorieten

The Walking Doof

Spel The Walking Doof

The Walking Doof

The Walking Doof

We hebben voor ons een nieuw spel The Walking Doof van een gerenommeerd bedrijf dat sensorische spelletjes ontwikkelt. plot van de game opgevat als ontwikkelaars tonen ons de confrontatie van mensen en zombies. In één van de steden van Amerika op de geheime basis geëxperimenteerd met biologische wapens. Maar als gevolg van de nalatigheid van iemand van het personeel was er een grote lekken van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied, dat het gehele personeel van het station vernietigd. Maar het probleem is dat mensen niet alleen gedood, en veranderd in zombies. En nu deze menigte van levende doden bewoog op de stad. Het leren van deze stadsbestuur onmiddellijk begon de evacuatie van bewoners. Maar sommigen bleven op zelfverdediging eenheden te vormen met de rest van de bewoners de tijd om de stad te verlaten te geven. Ben jij een van die strijders. Je verdediging segment waren zombies, en nu heb je om te vechten met hen. Schikken zorgvuldig het haar strijders in het pad van deze monsters. Dit geeft je gebieden vegen waar onze soldaten hen zal vernietigen. U kunt ook contact opnemen met het reguliere leger te houden met helikopters die je zal teruggezet naar een verscheidenheid aan producten. Bijvoorbeeld vallen en wapens die nuttig voor u kunnen zijn. Voor de vernietiging van de vijand je zal gegeven worden punten, ze gebruiken om je wapens te upgraden. Bij elk niveau van het aantal aanvallen van monsters zal toenemen, dus wees voorzichtig en verzameld. Dood alle vijanden en strip gebied. Controle van het spel is eenvoudig en met de muis
Game The Walking Doof is behoorlijk spannend gameplay, met een perfect getekende graphics en levendige muziek. Dit alles zorgt voor een sfeer van confrontatie van levende mensen tegen de monsters die niemand onberoerd laten. Download The Walking Doof om hun hun favoriete toestel en geniet van het spel. Het is ook mogelijk om direct op het internet spelen. Om dit te doen, ga gewoon om te registreren op de site of gebruik de login-account van het sociale netwerk. Als je al je prestaties wordt weergegeven op je profiel. En als je goed speelt zul je in staat zijn om de top tien beste spelers van het spel The Walking Doof in te voeren.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more