Favorieten

Welkom bij Zombie

Spel Welcome To Zombie

Welkom bij Zombie

Welcome To Zombie

Op de virtuele uitgestrekte zijn simpelweg te veel zombies, zijn ze opknoping rond hier alle tijd en wanneer hun aantal neemt toe, er is een dappere held, zoals die in ons spel Welcome To Zombie. Het is tijd om een ​​paar honderd groene wezens te vernietigen, laat alle kalk zal niet werken, maar een aanzienlijk deel is nog steeds slagen. Man pakte met beide handen in de machine en ging naar de menigte geesten te ontmoeten. Doe het niet met rust laten voordat de stinkende zombies legergroen met stukken van rottend vlees. Het spel van de plot bescheiden - schieten dood, het verplaatsen in de richting van de held, rook ze de geur van vers vlees en enthousiast om het te eten. Monsters zijn vele, laat hen omringen het karakter van deze veel intelligentie niet nodig, het indrukken van de wezen van alle kanten, en na het inhalen steeds nieuwe. Mond tot mond verspreidde zich snel het nieuws en de zombie hordes voortdurend aankomen. Game Welcome To Zombie - een dynamische shooter met elementen van horror, zou het aantal zombies duik in paniek iedereen, maar niet degene die vrijwillig besloten om te gaan met hen. Er is een ernstig risico voor als meedogenloze monster geworden, als het kwaad tvaryuga kusnёt nek of met de hand, laat ze niet in de buurt, soms loont het om te stappen of springen, om een meer comfortabele positie in te nemen, en van daar te vuren. Het karakter heeft een echte kans zich te ontwikkelen en verbeteren van hun combat skills en wapens, gebruik het, als je kunt verzamelen een paar munten, en hun aantal is afhankelijk van het aantal zombies gedood. Als instrument voor het beheer van het spel Welcome To Zombie
Gebruik je muis, als je op een pc of laptop te spelen. Bij het afspelen op een smartphone, maar nog steeds met een vleugje apparaat, met uw vinger en draai het apparaat tijdens het spelen. Voor je spel, ongeacht welk apparaat je gaat spelen: op de iPhone, iPads, Android of Windows Phone. Overal waar het spel en je zult reproduceren volmaakt gelukkig om de wereld te bevrijden van de zombie- virus en alle game personages zijn enorm dankbaar.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more