Favorieten

Teddy Bear Zombies Machine Gun

Spel Teddy Bear Zombies Machine Gun

Teddy Bear Zombies Machine Gun

Teddy Bear Zombies Machine Gun

In de moderne wereld creëerde een groot aantal films, games en andere entertainment met zombies. En natuurlijk iedereen houdt doden, waaruit het bloed begint te koken in het lichaam en verhoogt de hoeveelheid adrenaline. En ik hoop dat je het lopen dood, omdat het spel Teddy Bear Zombies Machine Gun put je gewoon met hen. En als je merkt dat je in de wereld van de beren, en de zombies zal hier worden gepresenteerd door deze dieren. Een groot aantal van deze beren, zullen zombies proberen om door te breken naar de hulpeloze dieren van de wereld en zet ze in hun eigen soort. Zij vonden slechts een beer, die niet bang is in de weg te staan, het oprichten van een kleine barricade, want hij zal het vuur op de dood. Maar hij had een assistent, en dat je in het spel Zombie Bears: Het vuur van een machinegeweer. Je moet opstaan ​​elke avond van de doos en de open haard op de doden die proberen in te breken langs je heen. Om hen te vernietigen moet je de ogen te bewegen, te klikken op de muis in de juiste richting. Daarna moet je houd de verf om het vuur te openen op de vijand. Probeer niet te missen, omdat het een kans om te breken langs de zombies van je verdediging zal geven. Om je wapen te herladen moet u klikken op de grote cirkel, die onmiddellijk verschijnt nadat de winkel zal niet cartridges blijven. Hoe sneller je kunt het doen, hoe sneller hervat schieten op zombies, onverbiddelijk het naderen van je
Elke avond krijg je nieuwe leden van deze mysterieuze wereld van de zombies, die natuurlijk sterker en sneller zal worden voor te bereiden. En om de aanval van krankzinnige af te schrikken, krijgt u de gelegenheid om uit te voeren upgrade je wapens, het verhogen van de munitie op te slaan, de kracht en de snelheid van de kogels vliegen hebben. Vanwege dit zul je in staat om elke nacht te overleven, het doden van een toenemend aantal van deze verschrikkelijke dood-beren. Speel het spel Zombie Bears: Het vuur van een machinegeweer kan, zolang je dit leven. In eerste instantie zal u 20 van de harten, die zal afnemen als de zombies zal breken langs je verdediging. Een zombie - één leven. Daarom moet u en u om al hun vaardigheden in het schieten op bewegende doelen te laten zien, om te gaan door alle donkere nachten en de wereld redden van de dreiging, om te gaan met waar niemand je kunt behalve. .

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more