Favorieten

Catch The Monster

Spel Catch The Monster

Catch The Monster

Catch The Monster

Oceaan - hoeveel interessante en mysterieuze is verborgen in de diepten van de zee. Vele volkeren van de wereld, zijn er vele legendes over de verschillende zeemonsters die onder water leven. En als er monsters, dat wil zeggen, en de personages die ze gejaagd. Vandaag de dag, het spel Catch The Monster we kennis met een man Pete. Hij leeft in onze moderne wereld, en uit de kindertijd was dol op de legenden van zeemonsters. Toen hij ouder werd, werd het de kapitein van het schip en hoe hij besloot over te gaan tot een avontuur. Nadat hij hoorde dat er in een van de kreken in de buurt van het kleine eiland gezien onbegrijpelijk wezens. Zeilde naar het eiland van onze helden besloten om te proberen om niet te veel data samples wezens te vangen. U en ik kan hem helpen in deze visserij. Hierboven zie het anker waarmee vissen zal optreden. Beneden in de diepten van de zee zal een verscheidenheid aan zeedieren zweven. Zoals u zult zien zal zijn het anker te zwaaien als een slinger. Je moet de baan van beweging van het anker en het monster te berekenen om te klikken op het scherm. Dan gaat het anker naar beneden en als je alles goed hebt gedaan, zul je het monster te vangen en omhoog te trekken. Dus je zal vangen monsters en krijgen punten
Game Catch The Monster heeft een interessant verhaal en we zijn ervan overtuigd dat u veel plezier tijd besteden aan het spelen is. U kunt ook regelen een soort van concurrentie een meer woorden monsters. Nodig je vrienden uit om te spelen met je. Open Catch The Monster op onze website en iedereen laten zien dat jij de beste catcher van zeemonsters.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more