Favorieten

ginseng baby

Spel Ginseng Baby

ginseng baby

Ginseng Baby

Alfred - goede oude tovenaar ooit woonde in een grote stad. Maar na verloop van tijd, al die drukte was hij moe en hij besloot om uit de buurt van de steden te verplaatsen en leven op het platteland. Dus kocht hij een klein huis in de buurt van mensen. Maar als hij was door de natuur onvermoeibare en hij kon niet zitten inactief is, dan heb ik besloten om ginseng plantenwortels. Hiervoor omheind hij veld en zaaide zijn zaad. Nu heb je alleen maar te wachten op de opkomst van zaailingen. Het spel Ginseng baby u en zal helpen onze wizard om de vruchten van die reeds zijn gegroeid oogsten. een gat waaruit het zal verschijnen veld verdwijnen vruchten voor ons op het scherm. Je moet zo snel als de vrucht om het uit het gat te trekken. Door dit te doen wordt u klikken op de foetus en het trekken naar de top. Het belangrijkste ding doen dit allemaal snel, want het aantal vruchten die uit de grond elke minuut zal toenemen verschijnen, en als je geen tijd hebt om het te verliezen
Game Ginseng baby best spannend en zal ontwikkelen in de agility en natuurlijk de reactiesnelheid. Opening Ginseng Baby op onze website u veel plezier, en vooral interessant om hun tijd te besteden voor dit spel.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more