Favorieten

Throne Kingdom at War

Spel Throne Kingdom at War

Throne Kingdom at War

Throne Kingdom at War

Het is de vorst waard zijn ziel aan God te geven, vooral als het plotseling is gebeurd, als de vetes en de strijd om de troon beginnen. De schittering van de gouden kroon trekt degenen aan die waardig en volkomen onwaardig zijn. In het Amaric-koninkrijk stierf de heerser, niet alleen de erfgenaam achterlatend, hij dacht niet eens aan de ontvanger. Hij regeerde vele jaren en hield verschillende landen tegelijk onder controle, en na zijn dood viel alles uit elkaar. Welkom bij het alternatieve spel Medieval Throne Kingdom at War. De heer van afkomst heeft het volste recht om de troon op te eisen. Maar een lange weg leidt tot het bereiken van het doel, geplaveid met lijken van vijanden, en tot creatief werk ten behoeve van alle onderwerpen. Na ruzies en vetes is het koninkrijk in verval, het is tijd om na te denken over het herleven van grootsheid uit het verleden en het bouwen van een krachtig en sterk rijk. Begin met het bouwen van gebouwen en constructies, verhoog het onderwijs van burgers naar het hoogste niveau, bouw de Academie en doe onderzoek om toegang te krijgen tot nieuwe kansen. Breid het leger uit en vul het aan met nieuwe soldaten: speermannen, ridders, pijlen, verkenners, cavalerie. Train ze en verhoog constant het gevechtsniveau, bespaar geen geld en krachten. Denk allereerst na over het beschermen van de stad, want vijanden zullen zonder mankeren proberen aan te vallen. Laat het fort onneembaar worden. Er is echter niets eeuwigs en hoe je je ook versterkt en ontwikkelt, er is altijd iemand die sterker is. Daarom is het tijd om na te denken over toetreding tot de Unie of uw eigen Orde op te richten. Door samen te werken met je buren, kun je elke vijand terugvechten, hoe sterk hij ook is. Maar vertrouw niet iedereen volledig. Het is noodzakelijk om strategisch te denken, gezien de gevolgen van je stappen, geen onbezonnen acties te ondernemen. De personificatie van de gebruiker in het spel is de held. Hij is de opperbevelhebber van de Heer en zijn naaste medewerker. Laat je baas niet in de steek, continu verbeteren, nieuwe vaardigheden opdoen, krachtige wapens. De held leidt het leger op campagnes, versterkt het en vergroot de kans op overwinning aanzienlijk. Geleidelijk word je sterk en bijna onoverwinnelijk, maar dit zal niet snel gebeuren. Maar vergeet niet dat er onder de beste vrienden vijandige spionnen of afvalligen kunnen zijn die voor een cent hebben verkocht. Wees altijd op je hoede, laat jezelf en het leger niet verrassen. Rechtvaardig de hoop van de Heer en help hem de troon te veroveren waar hij naar hunkert. Spelfuncties
• Geweldige graphics. Alle details zijn duidelijk zichtbaar, de kleuren zijn verzadigd en de kleurgradaties helpen om onderscheid te maken tussen de eenheden van andere mensen en de aarde. • Harmonisch geluidsontwerp met relevante speciale effecten. • Het speelgoed wordt gepresenteerd in alle toonaangevende talen, waaronder Russisch. • Naast een gratis mogelijkheid om gameplay te ontwikkelen, wordt er betaalde content aangeboden. Het helpt om enkele stappen sneller te doorlopen en efficiënter naar het gekoesterde doel te gaan. Voor degenen die de problemen liever zelf overwinnen, omvatten de instellingen de functie om willekeurige aankopen te blokkeren. • Deelnemers kunnen hun eigen bestellingen maken of zich bij bestaande bestellingen aansluiten. • Je moet taken voltooien, deelnemen aan speurtochten en gevechten met andere spelers. Wat te doen
Hoewel de game is gemaakt voor mobiele apparaten, kun je Throne Kingdom at War ook downloaden naar je computer. Beide opties hebben hun positieve kanten. Als je op de computer speelt, zie je wat er op het slagveld gebeurt in al zijn glorie en detail. Maar spelen op een tablet of telefoon, het speelgoed zal altijd bij je zijn, zodat je op elk moment kunt deelnemen aan de volgende reis. Tijdens de evenementen openen zich nieuwe mogelijkheden in alle richtingen:
• Hero leveling
• Bouw
• Ontwikkeling van territoria
• Mijnbouw en productie van goederen
• Militaire vaardigheid
• Uitbreiding van hun land
 
Het spel Throne Kingdom at War biedt aan om een u200bu200bleger samen te stellen en te bewapenen dat bestaat uit goed gerichte schutters, assertieve belegeringstroepen, dappere speervechters, onzelfzuchtige ridders en oplettende verkenners. Elk soort leger heeft passende uniformen nodig, maar het moet periodiek worden verbeterd om de kansen op overwinning te vergroten. Dit proces heeft een hele reeks acties vanaf de winning van middelen, de bouw van gebouwen en de productie van verschillende items. Hoe meer je je verdiept in de evenementen, hoe meer innovaties de game Throne Kingdom at War brengt. Al snel kan men de aanvallen van vijanden niet alleen aan. Op een gegeven moment kan men niet meer zonder de steun van de geallieerden, en daarom allianties aangaan en samen de strijd aangaan. Spelers hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan de gevechten van PvP en PvE, wat een gunstig effect zal hebben op de ervaring. Train in tijden van wapenstilstand soldaten en houd ze elke minuut in goede conditie. Het onderzoek dat is uitgevoerd door wetenschappers die door de goede glorie van haar heerser naar de stad zijn aangetrokken, zal ook helpen sterker te worden. Bouw voor hen een Academie en ze zullen nuttige apparaten, drankjes, materialen en technologieën uitvinden. Met hun hulp bereik je nieuwe hoogten in economie en militaire vaardigheden, waardoor het spel Tron Kingdom in Var interessanter wordt. Bovendien worden er regelmatig updates voor uitgebracht, waardoor nieuwe plotlijnen worden toegevoegd.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more