Favorieten

ISS Docking Simulator

Spel ISS Docking Simulator

ISS Docking Simulator

ISS Docking Simulator

De online dockingsimulator laat je kennismaken met de echte besturingsinterface die door NASA-astronauten wordt gebruikt om SpaceX Dragon 2 handmatig naar het internationale ruimtestation te sturen. Succesvol docken wordt overwogen wanneer alle groene cijfers in het midden van de interface lager zijn dan 0,2. Wees geduldig, want de bewegingssnelheid in de ruimte is veel lager dan de bewegingssnelheid op aarde. Hoe ISS Docking Simulator te gebruiken:
1. De groene cijfers zijn de correcties die moeten worden bereikt voor de uitlijning. 2. Gebruik eerst de joystickknoppen aan de rechterkant om de longitudinale, verticale en laterale as aan te passen. U moet zich goed voorbereiden op het aanmeren. 3. Gebruik vervolgens de joystick aan de linkerkant om uw positie ten opzichte van het ISS te wijzigen. Gebruik de knoppen, omhoog, omlaag, links en rechts. 4. Gevoeligheidsschakelaars bevinden zich in het midden van elke joystick. Standaard is de gevoeligheid laag. Probeer geen plotselinge bewegingen te maken in de buurt van het ISS. vijf. Je doelwit is een groene diamant bovenop het dockingstation. Het moet gecentreerd zijn om te beginnen met koppelen. 6. De blauwe cijfers zijn de snelheid waarmee u beweegt of draait. Je snelheid ten opzichte van het ISS is rechtsonder ook blauw. 7. Houd de snelheid onder -0. 2 m / s wanneer uw afstand tot het internationale station minder dan 5 meter is. Als je heel snel beweegt, loop je het risico tegen het station aan te botsen. Veel succes, astronaut!

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more