Favorieten

Austin Jeugdbasketbal

Spel Austin Youth Basketball

Austin Jeugdbasketbal

Austin Youth Basketball

Dribbelen, passen, in de basket gooien is alles wat hoort bij het basketbalspel, maar in Austin Youth Basketball heb je een kortere versie van het spel. Je moet alleen spelen tegen slechts één basket met een net. Er zal geen commando zijn, niemand zal je lastig vallen, maar ze zullen ook niet helpen. Beneden, dichter bij jou, staan u200bu200bal verschillende basketballen. Pak ze en doe ze in de mand. Op het schild zie je aan de rechterkant een timer, deze staat ingesteld op één minuut. Aan de linkerkant staat het aantal punten dat je moet scoren in de toegewezen tijd,
en in het midden de punten die je scoort als de bal het doel raakt. Het is niet eenvoudig om het streefbedrag te halen, je moet het aantal treffers maximaal hebben, hiervoor wordt te weinig tijd gegeven.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more