Favorieten

Gelukkig aap manier: Kerstmis

Spel Monkey Go Happy Christmas

Gelukkig aap manier: Kerstmis

Monkey Go Happy Christmas

Monkey Go Happy Christmas - het is een geweldige game-walker, waarin je te weten de charmante aap Snukki die op kerstavond, heeft besloten om een ​​helper van de kerstman worden. Om het spel moet je je favoriete personage kiezen en beginnen te spelen beginnen. Ontdek kamers, één voor één, proberen uit te vinden in hen veel speelgoed, sneeuwvlokken en een verscheidenheid van giften aan hen te geven aan de kerstman.
Kom uit het huis, inspecteer de omgeving, ga over de brug naar de garage en opende het. Inspecteer elk detail, zongen de kerstboom, dan moet het leuk om te kleden om het nieuwe jaar te vieren. Alle items die nog steeds zijn wit geschilderd, zijn te vinden, omdat ze dan moeten aankleden van de groene en pluizige Kerst boom staande bij de open haard.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more