Favorieten

Zift hoofden 4. Vinnie's Paradise

Spel Sift Heads 4. Vinnie's Paradise

Zift hoofden 4. Vinnie's Paradise

Sift Heads 4. Vinnie's Paradise

Maffia in Chicago onthoofd en werd volledig verwoest, Vinnie, het hoofd van een groep huurlingen gaan reinigen van de criminaliteit rond de wereld beginnen. Open de wereldkaart en selecteer een missie. Lees alle instructies voor de taak, pick-up wapens en begint te lopen. Regelmatig je wapens inventaris bijgewerkt en updaten.
Winnie de volledige team orders om de bandiet clans vernietigen. Kies een missie overal in de wereld en begin om het te implementeren. Missie moeilijk, moet je degene die je nodig hebt om de taak niet falen vernietigen.
Vandaag leert u wat het is - een moordenaar die bestellingen in de verschillende delen van de wereld uit te voeren. Vóór elke nieuwe baan die je kunt kopen een meer krachtige en effectieve wapens. Bij aankomst, beginnen te kijken voor de doeleinden die in de job, het vernietigen van alle mensen die proberen te stoppen om het te doen.
Sight / shot - de muis.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more