Nine Worlds

Alternatieve namen: Asgard

Igra negen werelden: het is moeilijk om God te zijn.

Poshagovye strategie vereist een duidelijk actieplan om dit doel te bereiken. Elk speeltje is hun eigen, maar als je een fan bent van de fantasie, met een zwak voor Scandinavische mythen, aanbid van MMORPG, en niet bang voor verantwoordelijkheid, het spel negen werelden voor u gemaakt. Asgard gescheurd oude goden, en terwijl sommige zijn prediking van het goede, de andere slechte mensen om de positie hellen. Voor een lange impasse leidde tot de oorlog, en hoewel het verdwenen, geïsoleerde zakken uitbarsten vaak, en we moeten volledig voorbereid om de vijand af te weren zijn. Wat trekt u aan de weg - een rustige wijk met spelers of plunderingen, smokkel, diefstal en vast te leggen? Begin bij de negen werelden om te spelen, en neem onder de controle van de stad, om het tot heerlijkheid en welvaart te brengen door hun eigen strategie. U vindt de voorrechten en bevoegdheden een kans om volledig gebruik te maken van alle functies op de weg naar het winnen van de keuze is aan jou te ontvangen.

Chtoby spelen het spel negen werelden als een ervaren speler, zorgvuldig onthouden van de inleidende les voor beginners. Zij tonen u de mogelijke acties, manieren om te beheren en te configureren. Na zo'n grondige training u verdwijnen alle twijfels, vragen, en toch besef je een paar trucjes:

 • Novichkam beter verborgen in zijn stad tot winst kracht. Worden betrokken bij de bouw van de economie en de ontwikkeling van het leger, en kreeg de kracht, een aanval op de buren.
 • Lichno kan alleen pompen soldaten, en ze zullen automatisch vechten.

Ekonomika voor de stad is zeer belangrijk en dient te produceren in overvloed middelen en goederen produceren dat het leger tevreden was op alle punten. Van tijd tot tijd wachten om de bandieten die aanvallen, rob bezoeken, af te breken, en een ten prooi aan uw stad te verlaten. Haast terug ondernemingen en mijnen in bedrijf met het oog op de stroom die in de schatkist van items te herstellen. Als u wilt een tegenbezoek brengen aan een gewapende buren, kunt u dit doen door het geven van de opdracht om zijn leger, maar doen dat alleen als verzekerd zijn van hun eigen superioriteit.

Uznay zijn held.

Nachnem met het feit dat je niet een specifiek karakter, en de hele stad met alle infrastructuur, met inbegrip van het leger te controleren. Maar je kunt soldaten inhuren van vijf races vertegenwoordigd:

 • Magi
 • Bessmertnye
 • Giganty
 • Elfy
 • Gnomy

Nedostatki met de voordelen die inherent zijn aan elk. Bijvoorbeeld, reuzen verschrikken de kabouters, maar inferieur aan de elven, en zij zullen in het kader van de aanval van de dwergen vallen. Bestudeer de kwaliteit van elk personage maakt een gewapende groepering, en vergeet niet om voortdurend te nemen aan de verbetering ervan. Dit zal zich bezighouden met elke speler op hun grondgebied, toen achter de negen werelden registratie. Heroes hebben ook een categorie voor kleur definitie:

 • Oranzhevye
 • Fioletovye
 • Krasnye
 • Sinie

Krasnye, het is de meest krachtige en zeldzame items, en de voorkant van de blauwe soort personages zijn zwakkelingen, maar ze kunnen worden ontmanteld als basis voor een douche van helden te bouwen, en die ze nodig hebben bij het kiezen van personages met hoge tarieven. Souls kan ook worden gebruikt als een manier om de kracht van de personages te verhogen, en als je alle kwaliteiten te verhogen tot hogere tarieven, zal het de meest waardevolle krijger, in staat om een ​​heel leger van de vijand alleen te gooien.

iPlayer negen werelden - grote browser strategie waar u in staat om hun Napoleontische plannen om een ​​alliantie om de dreigende bazen te vernietigen naar een hoger niveau waardering te nemen, om nuttige bonussen te maken, om de grenzen van de stad uit te breiden te creëren na te komen. Maar belangrijker nog, het is de verovering van de hemelse toren, die slechts op de meest waardige kan worden genomen, het overwinnen van alle 100 verdiepingen.

 

Spelen ook