Alice: Madness Returns

Alternatieve namen: Alice: Madness Returns

Game Alice: Madness Returns - een project gemaakt in de beste tradities van het genre "actie-avontuur", waarin alle gebeurtenissen worden bekeken vanuit een derde partij. Als ontwikkelaar van het spel werden gemaakt door Chinese studio Spicy Horse. Eerste breder publiek project werd gepresenteerd medio 2011. Dit spel is speciaal gemaakt voor personal computers en voor uw favoriete consoles en set-top boxes.

Alice Madnes Return vertelt het tragische verhaal van Alice's meisje, wiens ouders werden gedood in een verschrikkelijke brand een paar jaar geleden. De hoofdpersoon overleefd, maar deze tragedie niet geslaagd is voor een meisje zonder een spoor. Na de brand Alice genomen in een psychiatrisch ziekenhuis, waar ze moest elke dag vechten met zijn herinneringen en angsten. Dus tien jaar behandeling in het achterhoofd meisjes creëren hun eigen wereld - een soort van mooie Wonderland voor Alice. Gedurende deze tijd herstelde de heldin en kan nu de muren van het ziekenhuis verlaten, maar dergelijke trauma gewoon niet verdwijnen ...

Alice: Madness Returns pc zal ons leven demonstreren Alice buiten ziekenhuizen. Meisje probeert om rustig te wonen in Londen, regelmatig bijeenkomt met psychologen, maar verschrikkelijke hallucinaties nog zal haar niet laten. Alice beseft dat om zich te ontdoen van hen, moet je vinden en laat de oorzaak van het lijden. In Alice: Madness Returns te spelen, want in de praktijk blijkt zeer interessant als een ongewone verhaallijn maakt om serieus na te denken en het ontwikkelen van een compleet atypisch technologie spel. In Londen, de hoofdpersoon hebben moeilijke tijden - dromen, herinneringen, enkele foto's en dan verschijnen in het geheugen. Misschien zou het beter zijn als het eeuwig zal leven in Wonderland?

Om het spel te starten, moet u Alice: Madness Returns om het installatiebestand te downloaden. Moderne torrent trackers zal het snel en gemakkelijk maken. Als je eenmaal in het project in te voeren, zul je leren dat de enige plaats is de redding van uw hoofdpersoon haar kracht verloren. In de hele tijd, totdat het meisje ontsnapt uit de problemen op zijn eigen, heeft haar fictieve land veel veranderd, zelfs in geslaagd om het kwaad hier doordringen. Zoals u waarschijnlijk al geraden, het spel Alice: Madness Returns zal u op belangrijke missie - Alice In Wonderland te redden.

Plot van het spel wordt gewoonlijk verdeeld in twee delen, en zal te maken hebben met gebeurtenissen die zich in het heden, en met de ups en downs van een imaginaire wereld. Uitstekende graphics maakt het mogelijk de beste manier om de verschillen werelden te tonen: het echte Londen is vrij saai en vervelend, maar de imaginaire wereld is gewoon geweldig heldere kleuren. De status van de hoofdpersoon kan worden in termen van het begrip, die kan worden verbeterd door sommige bonussen of afname als gevolg van de impact van de vijanden.

Persoonlijk vergewissen van de juistheid van het bovenstaande kan worden gekeken naar Alice: Madness Returns video trailer die u zeker zal intrigeren!

 

Spelen ook