Anno 2070

Alternatieve namen: Anno 2070, Anno 2070

Anno 2070 spel - het spel komt uit de toekomst. Dit project berust nooit op zijn lauweren. De ontwikkelaars van dit spel zijn voortdurend verbeteren van hun nakomelingen, het creëren van meer en meer nieuwe toevoegingen, waaronder bug fixes, nieuwe missies, nieuwe banen, verbeterde wapens, de mogelijkheid om nieuwe gebouwen te bouwen en nog veel meer. Het spel zelf is erg catchy strategie gemaakt kwaliteit en mooi - de graphics zijn echt geweldig. Een leuk verhaal en de gameplay is niet bevoegd langer verzameld op monitors gamers uit alle hoeken van de wereld.

Game Anno 2070 zal worden overgedragen aan u in de toekomst - namelijk in 2070. Zeespiegel wereldwijd aanzienlijk toegenomen en vernietigd vele grote steden over de hele wereld. Klimaatverandering op de planeet, en nu het grootste deel van de overige gronden op het oppervlak van het water net werd onbewoonbaar. Vele game critici moesten de meest succesvolle strategie voor het project toe, bestaande vandaag. Op zijn beurt, Anno 2070 biedt de deelnemers in een geheel nieuwe wereld terecht, waar elke stap die je avontuur verwachten.

Om die je kunt spelen in Anno 2070 is geslaagd, moet u leren hoe u alle nodige middelen gemakkelijk te verkrijgen, moet je je vaardigheden aan te scherpen in onderhandeling en leer de basisprincipes van de handel. Het is vermeldenswaard dat de game implementeert de meest veelzijdige en veelomvattende economische strategie van alle, eerder tegengekomen. En dus kun je visualiseren wat dit project is, kunt u zoeken naar Anno 2070 video trailer.

Om het spel te starten, moet u vooraf kopen sneltoetsen en download het spel. Omdat het project is interactief, je gang wacht je al traditionele registratieproces. Vandaag spel Anno 2070 kan niet vrij zijn - spelen de minimale kosten - $ 220. Maar geloof me, dit project rechtvaardigt de kosten volledig. Zodra u toegang sleutels te krijgen, kunt u Anno 2070 downloaden en installeren op uw computer, naast alle nieuwkomers beschikbare gratis demo versie van het spel.

Het feit dat het spel momenteel niet vertaald in het Russisch, moet men niet verwarren - het beheer is heel eenvoudig en u kunt het op een intuïtief niveau.

Zodra je in staat om te downloaden Anno 2070 zijn, u zal zich bezighouden met de ontwikkeling van de toekomstige maatschappij. Je zult in staat zijn om nieuwe eilanden en frustrerend eigen megasteden koloniseren. Je zal in staat zijn om nieuwe fabrieken en uniek, zoals robotostroitelnye, diamantwinning en raffinaderijen te bouwen.

In Anno 2070 wordt uitgevoerd volledig uniek controlesysteem en game mechanics. En, natuurlijk, voor u verwachten veel van de volledig nieuwe taken en quests. Nu zal de deelnemers aan het project kunnen bouwen hun steden zoals architectonische meesterwerken die niet eerder had gezien in een game.

 

Spelen ook