Archlord 2

Alternatieve namen: Archlord 2

Archlord 2 spel, dat wordt beschouwd als een nieuwigheid en grote doorbraken in zijn genre. Dit spel is een massively multiplayer online role-playing game, die werd opgericht in een fantasy setting. Verhaallijn Archlord 2 online - deze confrontatie orcs en mensen.

Het spel Archlord 2 registratie gebeurt alleen volwassen gebruikers. Om zich te registreren in het spel Archlord 2 moet u opgeven:

1) uw e-mail adres.

2) een wachtwoord.

Arch lord 2 spel, dat nodigt u uit om jezelf aan welke kant Mensen of Orcs, en het leiden naar de overwinning.

Archlord II spel in vergelijking met andere games in het genre maakt geen gebruik van character class systeem. Je begint te spelen, met ongeveer dezelfde vaardigheden. Alleen in het spel, zal je in staat zijn om de mogelijkheden van je karakter te ontwikkelen. Om dit te doen moet je veel geduld voorraad.

Speel Archlord 2 U kunt specifieke klassen in de game, de vaardigheden die je nodig hebt om te verbeteren. Echter, veel interessanter om een ​​hybride klasse die verschillende vaardigheden en capaciteiten heeft spelen.

Archlord 2 spel online universum is zo ontworpen dat zelfs de korte wandeling naar een nabijgelegen gebied de vernietiging van een groot aantal mobs zou zijn.

Archhlord Game 2 is zo ingericht dat de vijanden in het verschijnen direct op de ogen. Ze kunnen worden weergegeven op verschillende manieren:

1) rechtstreeks uit de lucht;

2) om uit te kruipen van onder de aarde

3) vallen op mijn hoofd van de bomen.

In dit geval wordt een groot aantal mobs kan niet eens een paar stoten die pogroms meebrengt weerstaan, en zij op hun beurt, je snel vervelen.

2 online game Archlord geregeld met PvP. Ontwikkelaars hebben een aantal verschillende soorten slagen bereid:

- Duel;

- Battle tussen de clans;

- Deathmatch;

- Kasteel belegering.

Meestal in het spel Archlord Online 2 winnen degenen die het spel spelen langer, en niet degenen die het beter gespeeld. Dat wil zeggen, als je meer monsters te vernietigen, waren in staat om de beste outfit te kopen, en kan dus zichzelf beter te beschermen.

Opgemerkt dient te worden dat de game Archlord 2 is een vervolg op het eerste deel van de verhaallijn Archlord, en het doet zijn tijd.

De graphics in het spel, gameplay, quests, prachtige schilderachtige landschappen - alles is op de bal en verdient de grootste lof.

Schepping Archlord 2 is een van de beste in de game wereld, en game-ontwikkelaars zijn gewaardeerd.

Dompel jezelf onder in de game wereld, waar iedere gebruiker zijn karakter kan ontwikkelen als zijn hartje begeert. Je kunt niet aan de klas en raciale frames in het spel. Dit zal u toelaten om de pomp, als gevolg daarvan, deze unieke karakter, zoals een hybride mage en assassin.

Let op de PVP-modus, waarop de ontwikkelaars van het spel ijverig hebben gewerkt. Hier vindt u een groot aantal acties, de massa van mogelijkheden, variërend van duels en eindigend grootschalige kasteel belegering vinden.

Als u geïnteresseerd bent in de wereld van Archlord 2 zijn, kies dan niet vertragen en registreren op de site en de games en aan de slag.

 

Spelen ook