Armades

Alternatieve namen: Armades

Je houdt van online games, gek op zee avonturen en wil gewoon proberen om iets nieuws te spelen? Dan spel Armades - wat u zoekt. Dit is een gratis spel dat geen extra installatiebestanden niet vereist. U kunt gewoon inschrijven en spelen Armades online in uw favoriete browser .

Het enige nadeel - u moet zich registreren. Net zoals in de meeste online games, Armades geregistreerd nodig voor toegang tot uw persoonlijke account begin van het spel. Om te registreren, moet je gaan via dezelfde betreffende link "Registreer", de linkerkant van de startpagina van het spel.

1. Voordat u het inschrijfformulier van het spel te openen, in het bovenste veld, die de invoering van het systeem het adres van uw elektronische postbus nodig.

2. Verder is de lijn hieronder, voer uw gebruikersnaam, gaming pseudoniem waaronder u zult weten de andere spelers. Minimum aantal tekens in de login - 3.

3. Volgende, voer uw wachtwoord in, bestaande uit minimaal 6 karakters. Wachtwoord mag niet te gemakkelijk om fraudeurs kunnen uw account niet te hacken.

4. In Armades spelen [ _4_] kunnen verschillende naties (Engels, Frans en Spaans), de voordelen van elk van de landen kan worden gezien nadat u de muis op. Weeg de voors en tegens, beschouwen hun voorkeuren en kies de natie die u het meest de voorkeur.

5. Volgende u nodig heeft om te komen en zorgen voor de naam van hun eiland. Minimum aantal tekens in de naam - 3.

6. Om in te schrijven in het spel is voltooid, moet u de voorwaarden voor het gebruik van het spel door het controleren van de juiste lijn te accepteren.

7. Vul alle velden klikt u op "Registreer".

8. Na het voltooien van de registratie ontvangt u een brief ontvangen per mail met een link om uw account te activeren, klikt u op de link, dan zal beschikbaar zijn voor iedereen bonussen, en je kan het spel beginnen.

Tijdens de eerste vijf dagen na registratie, zult u niet in staat zijn om speel het spel online Armades op volle kracht, omdat op dit moment de plaats van toediening opgelegd een moratorium op vechten. Dat wil zeggen, je eigenlijk de tijd om jezelf vertrouwd te geven: je kunt niet de naburige eilanden aan te vallen, en je eiland zal volledig veilig zijn.

Deze online game is al lange tijd in staat om spelers te combineren uit de hele wereld, dus moet je in staat zijn om hier hun oude vrienden te ontmoeten en, natuurlijk, het verwerven van nieuwe. Alle spelers kunnen meedoen allianties, waardoor ze een aanzienlijk voordeel in gevechtskracht geeft. Persoon in dezelfde alliantie, kan niet uitnodigingen voor de alliantie ontvangen. Zo kunnen allianties met elkaar onderhandelen en het aangaan van bepaalde contracten.

1. Niet-aanvalsverdrag.

2. Unie.

3. Oorlog.

Sluiting van een contract kan alleen het hoofd van de alliantie, of een persoon die eigenaar is van alle van de bevoegde autoriteit.

Play Armades gratis oproep aan alle liefhebbers van mariene strategieën. Dit spel zal u helpen om plezier te hebben en om de vrije tijd door te komen!

 

Spelen ook