Assassins Creed 2

Alternatieve namen: Assassins Creed 2

Zeker, er is geen een gamer die niet heeft gehoord over zo'n super actie film als het spel Assassin Creed 2. Deze voortzetting van de veelgeprezen project. De maker van het tweede deel van het spel blijft het bedrijf «Ubisoft», en dient te worden opgemerkt dat de ontwikkelaars erin geslaagd om een ​​wonder weer te creëren, het vrijgeven van niet minder interessant en spannend spel. Als u te maken gehad met het eerste deel van de Assassin, dan weet je over alle deugden van het project. Een verdienste van het spel is echt veel: coole graphics, goede gameplay, geweldig verhaal. Dat is de reden waarom veel gamers over de hele wereld zijn gek op dit project en liefde om Assassin Creed 2 spelen.

Het tweede deel zal helpen alle fans van dit avontuur actie pass van reeds kennis langs en over het Midden-Oosten en Italië. Rond - de Renaissance en de kruistochten. De nieuwe game protagonist - een jonge man Ezio Auditore da Firenze - komt uit een rijke Florentijnse adellijke familie. Ezio's vader en broers werden verraden door een vriend van de familie en opgehangen als gevolg van de kosten. De hoofdpersoon van Assassins Creed 2 pct, zijn woedend, doodde de verrader en gedwongen onder te duiken met zijn moeder en zussen van zijn neef. Ezio is klaar om wraak te nemen op alle gezinsleden, die zameshena verraad was, en hij was niet van plan zich terug te trekken.

Assassins Creed 2 download helpen de hoofdpersoon voor een ontmoeting met vele bijzondere individuen van de tijd. Bijvoorbeeld, Ezio kennis met alle vier leden van de Medici, het zien van Leonardo da Vinci en Niccolo Machiavelli, en een van de ergste vijanden van de mens zal niemand minder dan Francesco de 'Pazzi, Girolamo Savonarola, Rodrigo Borgia en andere, minder bekende mensen uit de Renaissance zijn. Ezio zal nagaan of de kanalen van Venetië en vertrouwd te raken met alle fundamentele belangen van de heersende families van de tijd.

Lees alle voordelen van het project kan worden gekeken naar Assassins Creed 2 video trailer. Uit de video, kun je zien dat in de nieuwe versie van het spel zal niet alleen behouden alle de belangrijkste kenmerken van het spel, favoriete spelers in het eerste deel, maar voegen ook volledig nieuwe functies, die zeker zal aanspreken gamers. Bijvoorbeeld, het nieuwe spel Assassins Creed 2 protagonist schenken mogelijkheden om te duiken en zwemmen, en het proces van betrokkenheid wordt vergroot kans om wapens te rukken uit handen van de vijand.

Om het spel te starten, moet u Assassin Creed 2 te downloaden op uw computer. Het project perfect brengt alle grandeur en chique beschreven tijdperk. Spelen in het tweede deel van de veelgeprezen project, kunt u de echte vrijheid te voelen. Dynamiek van het spel zal je niet onverschillig laten - elk optreden in de weg van het karakter, kunt u deze of andere mogelijkheden te krijgen.

Nog te Assassins Creed 2 gratis spelen en niet in staat zijn om te rijden met het project moet je verwerven. En vooruit wacht tarief van de jonge moordenaars - je held te leren deel te nemen aan gevechten en bewegen door de straten rustig.

 

Spelen ook