Assassins Creed: Brotherhood

Alternatieve namen: Assassins Creed: Brotherhood, Assassin Creed, Assassin

Game Assassin Creed Brazerhud - fantastische multiplayer game van het Franse bedrijf Ubisoft Montreal , ontwikkeld in het genre Actie-adventure [_5_ ]. Tijdelijke periode van gebeurtenissen - het einde XV - start XVI eeuw . Venue - Italië. View - van een derde partij. Volledige walkthrough duurt 15 uur. Er zijn zowel single-player en multiplayer modes. De essentie van de gameplay - voer transactie in verschillende missies, verhitte strijd met een verscheidenheid van computer-gegenereerde karakters en echte tegenstanders in het gezicht van andere gebruikers. Wedstrijden worden gespeeld op de locaties tussen edelman vechten moordenaar e Ezio Auditore da Firenze en орденом тамплиеров в Риме. Je tegenstanders zullen de belangrijkste vertegenwoordigers soort Borgia . De verhaallijn ontwikkelt zich in chronologische kader. Gebruikers krijgen de mogelijkheid om verhaal missies herspelen. Interessant punt - de overgang van het verleden naar het heden, en dan weer terug. Zodra deze dagen, maak je kennis met de hoofdpersoon van deze periode - Desmond Miles, die een manier om de machine "Animus gebruiken 2 gevonden. 0 "om informatie over hun voorouders te lezen en vervoerd naar het verleden. Nou, de hoofdpersoon is een historische afkomst Ezio Auditore da Firenze . Daarnaast zijn er vele personages, waaronder zijn er ook zulke legendarische figuren zoals Leonardo da Vinci Niccolo Machiavelli of Caterina Sforza . Bij de beslissing om te downloaden Assassins Creed : Brotherhood , kunt u een duik in de atmosfeer van de afgelopen eeuwen en neem een ​​duizelingwekkende reis herinnerde dat helder avonturen.

Dus, laten we spelen Assassins Creed : Brotherhood heeft je aandacht getrokken en je wilt meer over te informatie te leren. Aangezien dit project - het is de derde wedstrijd van de serie Assassin's Creed , zou het verstandig zijn om te overwegen wat er anders over dit product van de vorige. Het spel van de plot - een voortzetting van de gebeurtenissen van de originele versie. Sommige veranderingen leed gevechtssysteem. Nu de strijd is meer dynamisch en agressief aanvallen werden verwelkomd meer dan pogingen te contracteren. Aangezien uw beleid is vaak aanstootgevend karakter, dan zou het verstandig zijn om de aanwerving en de opleiding van soldaten doen. Zijn moordenaars, kunt u regelen rond de stad en effectief bestand tegen de aanvallen van vijanden, van wie sommigen zijn gewone soldaten en officieren, en de Dodgers en de Zwitserse Garde, en pijlen, en de invasieve degenen, en schurken en bandieten, en hermetisch, en wolf mensen. Er zijn veranderingen in het arsenaal. Voortaan Assassins Creed : Brotherhood armor meer divers. De speler is toegestaan ​​om allerlei instrumenten te gebruiken om te helpen deze doelen te bereiken. Uw middelen bij de hand wordt giftige pijlen, parachutes, dubbele verborgen messen, verborgen wapens, geavanceerde vliegtuigen, stationaire wapens en vele andere dingen. Speciale functies spelen een belangrijke rol. Bijvoorbeeld, kunt u Eagle Vision inschakelen en snel de situatie op het slagveld te beoordelen. Assassins Creed : Brotherhood video wanneer bekijken veranderingen van de adelaar als volgt: ongewenste objecten verdwijnen in de achtergrond (niet langer een doorn in het oog) vijanden zijn afgebeeld in rood, bondgenoten - zijn blauw, kostbaarheden en onderdak wit gemarkeerd, en het doel van de opdracht - geel. U, dus het is mogelijk om gemakkelijk subtiele voorwerpen te detecteren en de tactische situatie te beoordelen.

Doen de ene baan na de andere, verdien je geld en het ontwikkelen van het spel. Met elke stap, krijg je alle krachtiger, des te beter uitgerust en daardoor meer zelfvertrouwen. U zult genieten van de diversiteit van de gameplay. Overigens is er nog een reden waarom je de game moet downloaden Assassins Creed : Brotherhood . Kies de stijl van het spel en het gebruik van dat regime, dat is meer naar uw smaak - het recht van eenieder. Je kunt alleen spelen of probeer multiplayer modes, waarvan er maar liefst acht. Dit onderzoek, Uitgebreid zoeken, Alliance, Advanced Alliance, Moord, Jagen, Escort, The Hunt for kisten. Kortom, niet te vervelen! Meld je nu aan en ervaar het zelf!

 

Spelen ook