Astro Empires

Alternatieve namen: Astro Empires

Game Astro Empires is een massively multiplayer online game, die ontwikkeld is in het genre van science fiction. In dit spel, zal je naar buitengewone en oneindig mooie ruimte.

Je moet je ruimte punt, krachtige ruimteschepen te bouwen, en het ontwikkelen van verschillende technologieën en meerdere allianties. En het allerbelangrijkste in het spel is voor u klaar - deze ruimte gevechten!

In het spel Astro Empires registratie is vrij snel uitgevoerd en waren als volgt:

1) U moet een e-mailadres en je nickname te bieden.

2) Geef het wachtwoord en het land waar u woont.

Speel het spel Astro Empires u zult op elke webbrowser in het universum in real time.

Je moet de handel met vrienden en buren, de verdediging van het rijk evenals de oorlog en deelnemen aan epische gevechten.

In Astro Empires browser spel te spelen zul je bekend met de volgende kenmerken van het spel zijn:

1. Krachtige uniek universum.

2. Uitstekende gameplay.

3. Massive oorlogen.

4. Levendige gemeenschap van spelers.

5. Awards voor de missie.

6. Mogelijkheid om te spelen op elke browser.

7. Mobiele versie.

8. Gratis spel.

9. Bovendien, de game client downloaden is niet nodig.

Je avontuur in het spel Astro Empires begint met apparaat ligt op de planeet in onbekende sterrenstelsel. Om een ​​grote keizer die u nodig hebt om je basis te ontwikkelen door het bouwen van verschillende structuren.

Aangezien we praten over dit spel, je daadwerkelijke bouw zal enige tijd duren voor u om de bouw te voltooien. Om de bouw van complexe structuren aan te pakken, zal je nodig hebben om nieuwe technologieën te leren.

Het spel heeft een heleboel geweldige technologie voor de detectie.

Game Astro Empires online - it enorme universum, met honderden duizenden planeten. U zal helpen scout die u zullen helpen voldoen aan andere spelers die u kunnen helpen in het spel of zal je aanvallen.

Wanneer u het beheersen van de bouw van uw basisstation kunt u een vloot voor de oorlog campagnes om hun winsten te verhogen creëren.

Zal u de mogelijkheid om vele soorten schepen te bouwen naar uw ideale vloot te maken krijgen: van de hordes van kleine eenheden tot reusachtige armada van schepen.

Een goed idee is een kans om vrienden te maken met andere spelers , in het bijzonder lid worden van de gilde dat zal beschermen en bieden overleving in dit fantastische universum Astro Empires .

Allianties en beleid aanwezig spel Astro Empires .

U deelnemen aan de massa oorlogen in het spel Astro Empires met duizenden spelers, en je moet vechten in ongelooflijke epische gevechten.

Registreren online game Astro Empires gratis en je vrienden uitnodigen om te spelen was veel interessanter, en vooral je vrienden zullen er zijn. Dompel jezelf onder in deze ruimte met ongelooflijke gebeurtenissen, gevechten en gezelschap!

Veel succes in de ruimte gevechten in de browser spel Astro Empires!

 

Spelen ook