Basher

Alternatieve namen: Bashers

Vandaag bieden wij u om kennis te maken met de coolste en bovendien ronde vechter online ruimte. Basher is een spel online. Het neemt u mee in de wereld van Basher. Basher is best grappig kleurrijke kruglyashi. Toch zijn ze zeer oorlogszuchtig en hun arsenaal omvat automatische geweren en zelfs vlammenwerpers. Hun zin van het leven - de oorlog. Oorlog kan worden en je gevoel van het leven, als je begint te Basher spelen.

Om het spel online te spelen Basher Uw computer moet voldoen aan de volgende parameters:
Besturingssysteem - Windows XP / Vista
CPU - CP 1. 5 GHz
Geheugen - 256Mb
Video - GF FX5200 of analoge ondersteuning Shader 2. 0
Sound - DirectX 9 compatible. 0s
Vrije ruimte op de harde schijf - 100Mb
DVD-station x8
permanente internetverbinding

Gelieve Basher online game moet rechtstreeks worden gedownload naar de computer van de site van het spel. Daar heb je de setup-bestand van het spel gedownload. Na het downloaden naar uw computer, voer het uit en Basher online game zal beginnen met het installeren op uw computer. Als de installatie correct is op uw bureaublad verschijnt om het spel te draaien. Download het spel en controleer deze zijn helemaal gratis.

Volgende om het spel online te spelen moet u registreren Basher Basher. Om dit te doen in de sectie "registratie" op de belangrijkste site van de game, neem uw gegevens in de juiste lijnen:
1. Voer de schermnaam (login) in het Latijn.
2. Nieuw wachtwoord in en bevestig het
3. Vul hieronder uw e-mailadres.
4. Algemene informatie over u: de echte naam, geslacht, motto.
5. Bevestig uw aanvaarding van de voorwaarden van de EULA.

Bij het inchecken in het spel Basher afgewerkt u kunt spelen Basher.
Basher online game verwijst eerst je ogen van je personage te creëren. Hier kunt u het uiterlijk van uw kruglyasha: kleur en textuur schilderen. Selecteer vervolgens een van de drie soorten wapens voor deze held en te klikken op de "Create a character" kan direct naar het spel Basher.
Nu is het jouw leven en het leven van je personage zal in constante online gevechten met andere spelers. Om uw strijd beginnen uw reis van de beschikbare gaming arena's kiezen welke je wilt en klik op "join".

Momenteel in de wereld in de 20 beschikbare Basher spel kaarten. Elk van hen heeft zijn eigen kenmerken, waarmee rekening moet worden gehouden bij het afspelen. Bijvoorbeeld, een kaart «Coliseum» is perfect voor online duels. Het is een cirkelvormige arena van gemiddelde grootte. In de arena zijn kleine onderdak kunt u te beschermen en te beginnen aan een tegenaanval. Deze kaart is voor degenen die graag de massa slachting.
In Basher heeft verschillende spelmodi met hun eigen kenmerken, waar je deel uit van een team kan worden of spelen ieder voor zich.

Basher Wapen in de wereld is verdeeld in drie soorten:
Vuurwapens: Geweren, shotguns, machinegeweren. In het algemeen, alles wat kogels schiet.
Rocket: Alle mechanismen kan leiden tot explosieve projectielen en dood veroorzaken. Uiteraard is de frequentie van vuren lager is dan die van een vuurwapen.
Energie: Wapen voor liefhebbers van toekomstige technologieën. Schieten lasers en elektriciteit.
U kunt uw Basher broneskeletom rusten en zette zijn bril en hoed. Alle verbeterde inventaris die je kunt kopen in de winkel Basher voor speelgeld gewonnen in gevechten.

Vijanden doden in de arena, dus je zult nog steeds de ervaring naar een nieuw niveau te bereiken. Voor elk level krijg je 2 vaardigheidspunten en breng ze op de ontwikkeling van kenmerken zoals vuurwapens, energie wapens, raketten en vitaliteit.
Zoals je kunt de strijd zien, en het hele spel plaatsvinden zonder onnodige stress en hebben tot doel de speler te ontspannen na een zware dag. Op het einde, als je wilt opblazen dat worden, Basher cheque voor u klaar!


 

Spelen ook