Battle of Kingdoms De Turbulente War

Alternatieve namen: Battle of Kingdoms De Turbulente War

Battle of Kingdoms: The Turbulent War online - fantastische gratis multiplayer role-playing game, het verhaal is gebaseerd op oude oosterse mythologie. Spelers worden vervoerd in een grote kleurrijke wereld waar ze worden verwacht duizelingwekkende avontuur. Enorme hoeveelheid PvP laat niet toe om minuten te missen. Ontwikkeld door Mobicle project wint snel aan populariteit dankzij zijn vele functies. Realistische graphics, een verscheidenheid van banen in, spannende gebeurtenissen, afgewisseld met elkaar, de mogelijkheid van de ontwikkeling van een voldoende aantal concurrenten en hoogwaardige wapens, die beschikbaar is voor iedereen die niet lui om te proberen wordt. Biedt ook een breed scala aan personages, hoewel lessen zijn perfect in balans en je kunt worden wat je wilt. Een aanwezigheid in de gameplay zoals geesten als de Witte Tijger en Phoenix maakt het leuk voor iedereen uniek! Neem een ​​duik in de atmosfeer van de Chinese, Koreaanse en Japanse mythologie en maak me veel interessante momenten!

Om die je kunt spelen Slag van Kingdoms : De [ _2_] Turbulente War een computer die aan de minimale systeemvereisten voldoet dus nodig: OS Win dows 2000/XP; P4 processor 1 . 6 Ghz; video128 Mb RAM en 512 Mb. Als deze parameters zijn normaal,
Slag van Kingdoms : De Turbulente War inschrijving neemt u mee naar een buitengewone virtuele wereld. Vul de juiste vorm gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord in om een ​​legitieme gebruiker. Met de gebruiksvoorwaarden, natuurlijk, zal moeten instemmen. Het hebben van uw eigen account kunt u de game client installeren op uw pc.

Game Slag van Kingdoms zal liefhebbers van een actieve verrukking en plezier hebben met talrijke gevechten met een verscheidenheid van fantastische wezens. Monsters zijn overal, en vecht met hen - een van je verantwoordelijkheden. U kunt niet alleen fysieke kracht, maar ook een magisch effect met de steilste spreuken gebruiken. Moeten beginnen vanaf nul, maar uitgebreid pompsysteem zorgt na verloop van tijd om het karakter sterk genoeg dat hij verschillende wendingen zouden kunnen aannemen. Bereiken onoverwinnelijkheid zal niet snel werken, maar degenen die bereid zijn om geduldig te zijn, veel geluk is zeker om lachen!

Battle of Kingdoms: The Turbulent War игратьможновсоставеклана. U heeft alle kansen om een ​​betrouwbare bondgenoten vinden en de gameplay nog effectiever, en dus interessanter. Samen zul je echt significante resultaten te bereiken. Daarnaast is men vaak confronteren andere clans, en je zult in staat zijn om deel te nemen in dit alles. U kunt deelnemen aan een van de bestaande clans, of zelfs, dus als je wilt om je eigen te maken.

Je prestaties in het spel moedigde de accumulatie van ervaring. En je krijgt in geval van succes, waardig van awards. Voor zijn outfit moeten zorgvuldig controleren als streven naar waardige tegenstanders te overwinnen. In taken zullen geen gebrek zijn. Dus je zult genoeg kansen hebben om hun talenten te laten zien. By the way, het spel Battle of Kingdoms: The Turbulent War en hebben een strategische bias, zodat de werkplek niet alleen met zijn vuisten, maar ook hersens. Als je moe bent van wegkwijnen op het bezoek van luiheid en wil in plaats daarvan te genieten van een vervullend leven, om uit gevaarlijke situaties, om te voldoen aan op het slagveld oog in oog met de vijand - de Koreaanse ontworpen spel met een combat-systeem is het beste om u te helpen dit plan. Tot slot wil ik zeggen over de heldere visuals, waardoor alle evenement blijft in het geheugen. Stem zelf voordelen van het spel en in plaats van het opnieuw lezen van informatie over, in staat om hun eigen ervaringen te delen! Laat je verwachtingen uitkomen!

 

Spelen ook