Battle Pirates

Alternatieve namen:

Game Battle Pirates: romance toekomst.

Spreken van piraten, mensen blijven denken van one- legged, eenogige, met een bandana op zijn hoofd, pijp in zijn mond, een papegaai op zijn schouder en een fles rum in zijn hand zee wolven. We vergeten dat er piraten en nu, maar ze zijn moeilijk te nemen in de glamour, waaraan we gewend zijn, maar in feite is er niets veranderd. Dit zijn dezelfde meedogenloze criminelen, belust op winst tegen elke prijs. Ze doden, plunderen, na te streven, neem de boarding schepen en mensen in gevangenschap voor losgeld. Speel Battle Pirates in de strategie genre is een stap verder gegaan en heeft wat betreft de toekomst na de verschrikkelijke ramp.

Wereld op het randje van de dood, maar de ziel is niet illegaal gekopieerde off over dit resultaat. Zij werden verenigd in hun verzet tegen facties: de opstandige en drakoniytsev. Elk is bedoeld om de resterende kleine eilandjes – alles wat overblijft van het land, waardoor de oorlog zal nooit verdwijnen onderwerpen.

Nog eens

had water waren niet zo gevaarlijk. Elk gebied wordt gepatrouilleerd, en wegens schending van de grens duur kan worden betaald. Om te spelen in de Battle Pirates uitgegroeid tot een van de rebellen, en beginnen te zeemanschap leren.

  • studie en de ontwikkeling van militaire vaardigheden
  • Build, te verbeteren en de bescherming van het mariene bazu
  • Vybirayte schepen en verhogen flot
  • Srazhaytes voor de resterende middelen en hun eigen gospodstvo
  • ingesteld

 

 

Ot prozaïsche idealisme om te overleven.

U moet begrijpen dat ze in de harde realiteit, wanneer de kans om het spel Battle Pirates spelen in een examen survival coolste filibuster toekomst wordt omgezet.

Game stuurt je meteen op een bescheiden eiland met bouwvallige basis. Het is beter niet te vertragen en beginnen met de restauratie. Het proces is langlopende en moeilijk, waarvoor grote middelen en kost geld. Maar u en de piraat, om te weten hoe de noodzakelijke krijgen.

Verschillende items zijn gebroken in de scheepsruimen u, maar ze gewoon niet genoeg voor een volledige basis en vloot operatie. Veel middelen beschikken om zelf te produceren en af te weren van de vijand, die ook wil profiteren van de bron. Met piraten live op – piraterij wetten te handelen. Wie zal de meest krachtige, arrogant, opdringerig en lastig, en de machtsovername zijn.

om een ​​basis te bouwen, zorgen voor de binnenhaven voor schepen, waar ze zullen worden beschermd. Schik verdedigingstorens, zodat hun assortiment omvat het hele grondgebied.

Elk gebouw kan worden verbeterd, en schepen naar de wapenen te versterken, doen speedboot uitgerust met moderne wapens. Te ontwikkelen, moet de techniek leren en produceren van de tekeningen, die meestal verborgen in drakoniytsev schepen.

Om geld te verdienen, pak de quests, maar ook opkomende economieën, de bouw van productie-installaties. Maar het is gemakkelijk om de delicate balans van een gezicht te steken, en in plaats van het maken van een verlies van winst, omdat het werk prima.

 

 

Het vechtsysteem en de game features.

die willen toetreden tot de Pirates Battle Pirates wachten op registratie. Vervolgens gaan we door de levels en bereiken de tiende, kunt u deelnemen aan campagnes met verschillende doelstellingen, niveau van complexiteit en prijzen, en na de twintigste biedt toegang tot PVP gevechten.

Battle verdeeld in twee soorten:

  • De botsing van twee vloten in het midden morya
  • Ataka buitenlandse eilanden of bescherming svoih

Zahvatit buitenlands grondgebied in iPlayer Battle Pirates is niet gemakkelijk, omdat het vol met kanonplaatsingen, die het vuur te dekken elke meter van de weg. Als een aanslag plaatsvond van de zijde van de vijand op ruimte, ten tijde van de gevechten blijkt hoe goed de torens en torentjes geplaatst op zijn basis.

 

Spelen ook