Battlefield 1942

Alternatieve namen: Battlefield 1942

Game Battlefield 1942 is een fascinerend cult computerspel. Dit spel is ontworpen in de stijl van shooter en actie op het zijn in de eerste persoon.

Battlefield 1942 game die je kunt downloaden voor je PC games van de belangrijkste site. BF1942 kan alleen volwassen gebruikers downloaden, maar voor deze moet je een pre-applicatie geven.

Voordat het spel, wordt u geadviseerd om de pro spel Battlefield 1942 video te zien. Hierin vindt u de volledige game graphics, gameplay en andere functies te vinden.

Over het spel Battlefield 1942 beoordeling onthult de belangrijkste kenmerken van het spel: gameplay, game klassen en beschrijving technieken.

Game batelfild 1942 laat u kennismaken met hun klassen in het spel:

 1. Sniper. Belangrijkste wapen - een sniper rifle. Hij heeft ook een 3-granaten, messen, verrekijkers en uniek, conventioneel pistool.
 2. Assault. Belangrijkste wapen - een machine of een machine geweer. Assault is een mes, een pistool en een standaard 3 granaten.
 3. Thrower. De belangrijkste bewapening is een granaatwerper. Daarnaast heeft het een granaatwerper pistool, drie handgranaten en een universeel mes.
 4. Verpleegkundige. De belangrijkste bewapening is een machinepistool. Hij heeft een EHBO-kit. Met de kits kunt u hun bondgenoten genezen. We hebben 3 Medic granaten, evenals de gebruikelijke standaard mes en pistool.
 5. Engineer. De belangrijkste bewapening is de ingenieur geweer. Ingenieur heeft twee kooien meer dan een sluipschutter. Daarnaast heeft hij 4 anti-tank mijnen, een mes, een pistool, vier bundels van dynamiet. Met dynamiet kan het de verschillende objecten te ondermijnen met behulp van de ontsteker. Met een sleutel kan hij een verscheidenheid van technieken herstellen en kunnen onschadelijk dynamiet antitankmijnen.

Speel batelfild 1942 wordt u met behulp van de volgende technische installaties:

 1. SUV - een auto die kan rijden op de weg.
 2. Armored personnel carrier - dit pantservoertuig, die een hoge kruis heeft.
 3. Tank - een gevecht machine, die bijgehouden.
 4. Heavy tank - het is ook als een normale tank, maar superieur aan het gewicht.
 5. Artillerie - is de belangrijkste militaire landmacht.
 6. Fighter - een militair vliegtuig dat vijanden vernietigt in de hemel.
 7. Assault - deze strijd vliegende machine, die verwijst naar de aanval vliegtuigen.
 8. Amphibious boot - deze boot voor het vervoer
 9. Destroyer - deze klasse van schepen, die vecht met onderzeeërs.
 10. Cruiser - een schip dat is ontworpen om een ​​specifieke taak uit te voeren.
 11. USS - dit oorlogsschip dupe stuurt een carrier luchtvaart.
 12. Bombers - het jets die verschillende strijdkrachten bombardeerden.
 13. Het doel is om andere gebieden en bescherming van retentie op hun bases te veroveren. Elke factie is andere techniek. Vijandelijkheden zijn op verschillende geografische gebieden. Totaal in dit spel vier zones.
 

Spelen ook