bigamie

Alternatieve namen: BigGeym, biggame, Big Game

Intellektualnaya strategie biggame.

Igra biggame online strategie, waarin de speler krijgt in een enorme wereld vol mysteries en ongelooflijke avonturen. De oorlog is slechts één van de klassen in het spel, de keuze is breed genoeg om te manoeuvreren, kunt u de leider van de sterkste legers geworden, sluw koopman, het verdienen van miljoenen voor simpletons of nauwgezet geleerde, aan de verordeningen van oude manuscripten te leren kennen en het opslaan van de kennis van deze wereld.

Razrabotchiki beweren dat iPlayer biggame moderne interpretatie van de klassieke strategie genre met grote intellectuele potentieel. Om te winnen is essentieel logica van het denken, een goed ontwikkelde strategie en tactisch voordeel ten opzichte van de vijand, maar het element van toeval is een integraal onderdeel van het leven, de geringste vertraging in het besluit kon de nederlaag brengen. Alle gevechten in het spel vindt plaats in real-time, elke seconde telt.

Imet eigen leger en het leiden naar de overwinning affaire dappere bevelhebbers die afhankelijk zijn uitsluitend op de persoonlijke voorkeuren van een van de Lords onder de vlag van de koning te worden, de leider van de barbaren, vegen alles op zijn weg of uitgegroeid tot een monster te verzamelen onder de vleugels van de wezens zonder angst of geweten.

Puteshestviya de virtuele wereld vol met vele gevaren bij elke beurt af te wachten vijanden, maar de dappere kan ongelooflijke schatten te vinden, ontdekken de ondergrondse markten en huur helden bezitten magische kennis.

Dlya voet op het pad van avontuur biggame registratie vereist. Pass is het niet moeilijk, moet je in de vorm van twee lijnen van het e-mailadres en wachtwoord in te vullen. Nog sneller te klikken op het pictogram van een van de sociale netwerken en voert onder zijn eigen naam.

Igrovoy proces biggame.

Nachinaya het spel biggame gebruiker spelen om een ​​klein gebied met de bouw van de finesses van het spel en opleiding en beschikt over menu. Het uitvoeren van taken kansen zal groeien. Op haar site, kunnen spelers bruikbare gebouwen te bouwen, die veel voordelen zal opleveren:

Dom toestaan ​​handelaar om belastingen te innen op het voordeel van het koninkrijk;

  • Akademiya er soldaten opgeleid. Het is hier dat ze het verbeteren van vaardigheden met zwaard en boog,
  • Taverna is het altijd mogelijk om de beroemde helden ontmoeten, een drankje met hen op een paar kopjes brandbommen en winnen aan hun zijde;
  • Ministerstvo worden uitgegeven licenties voor de handel en alle benodigde documenten op te slaan;
  • Publichny huis in de structuur van de spelers te doden twee vliegen in een klap, moet dappere soldaten na lange marsen te ontspannen, en hun salaris wordt teruggegeven aan de schatkist.

Privlech hun zijde van een van de tekens halve overwinning. Alle in het spel zijn er zes. Afhankelijk van de gekozen strategie, kunt u een verscheidenheid aan talenten leiders een getalenteerde dirigent en uitstekende trader, de tweede god van oorlogvoering, de derde van toepassing is op degenen die het pad van schatzoeker, slechts één van de personages koos gebruiken weet waar verborgen voor het menselijk oog de oude graven en artefacten.

V biggame spel alleen al is een gevaarlijke onderneming. Buren in deze wereld is niet altijd vriendelijk, sommige komen tot de redding in moeilijke tijden, terwijl anderen zijn niet vies om te profiteren ten koste van anderen en gewoon het naburige koninkrijk te vernietigen. Het spel is multiplayer, alles in het winstgevender een alliantie met andere spelers aan te gaan of maak uw eigen door steeds de leider onder anderen. Binnen de gemeenschap zijn actief handel en de deals worden gemaakt, kunt u de militaire en magische technologie en sneller te wijzigen om de nodige vergunningen voor de bondgenoten kunt u vragen om militaire steun te krijgen, en ze aan de verdediging zal komen, indien nodig.

 

Spelen ook