BioShock

Alternatieve namen: BioShock

Game BioShock - project van 2K Boston , dat is een first-person shooter met RPG-elementen. Gebruikers moeten terug naar de fictieve wereld gaan en duik in spannende avonturen. De plot vertelt het verhaal van de ontwikkeling van onmiddellijke en niet minder snelle daling buitengewone onderwaterstad Rapture. De maker wilde verzamelen onder zijn vaandel unieke persoonlijkheden, de meest getalenteerde mensen die het verdienen in een vrije maatschappij te leven. Volgens het plan Andrew Ryan en deze unieke habitat voor mannen van genie was ambitieus miljonair om een ​​nieuw soort samenleving letterlijk. Ryan geloofde dat incompetente mensen hebben geen plaats in zo'n prachtige hoek van de oceaanbodem. En net als in het begin alles ging volgens plan, Nutty zakenman in geslaagd om de gewenste idylle te creëren. Maar al snel de eerste problemen verschenen. Er is niets vreemd dat in een ideale samenleving, niemand bleek een maaltijd te koken, bezighouden met reparaties, schoonmaken en het verzorgen van andere huishoudelijke behoeften. Deze situatie heeft aanleiding gegeven tot het ontstaan ​​van een zwarte markt. Een verbod op contact met de buitenwereld alleen maakte het probleem groter. Ook hier tussenbeide zaak die leidde tot de uiteindelijke val van de utopie. Ontdekking van een stof genaamd ADAM wordt fatale ogenblik. Stof die door weekdieren, zo leerde de Duitse geneticus Brigid Tenenbaum, kunnen mensen geven bovenmenselijke kracht. Wens om deze stof zelf leidt tot een splitsing samenleving. Nu zelfs de maker van de stad verlaten op het idee om de wond te ondersteunen voordat de wetten. Hebzucht vertroebelt de geest, omdat de productie van een preparaat dat een waardevolle stof brengt enorme winsten! Wat betekent dit alles leiden? Meer informatie over deze en kunnen ingrijpen in wat er gebeurt, iedereen die opgelost downloaden BioShock zal zijn.

Run op uw beeldscherm BioShock, verschijn je in de spelwereld als Jack, die de enige overlevende van de crash van een passagiersvliegtuig. Jack valt per ongeluk in de onderwaterwereld en hier in contact met hem komt een man genaamd Atlas - de leider van het verzet. Atlas hoofden van degenen die het aandurfde om te vechten tegen de macht van Ryan en hij is nu klaar om te helpen Jack wennen aan deze wereld, wachtend op een teken van deelname dankbaarheid nieuwkomer in die operaties moeten worden uitgevoerd om de koperen gaststad wreken. Jack leert het ongelooflijke verhaal van Adam en de inhoud van hoe een Frank Fontaine gevestigde onderneming die zich bezighoudt met de ontwikkeling van een reeks van genetische modificaties genaamd "plasmiden." Het gebruik van deze stoffen heeft een bevolking van onherstelbare gevolgen. Niet alleen dat deze producten bevatten de bovenstaande ADAM, dus ze zijn nog steeds onweerstaanbaar oorzaak afhankelijkheid. De behoefte aan meer van het geneesmiddel stijgt elke dag en dan afstuderen Brigid Tenenbaum geleerd een sappig detail. Als je het schelpdier in het menselijk lichaam, het begint tot 10-20 keer meer waard stof produceren. En als die nodig zijn voor een dergelijke operatie lichaam, berooid, hulpeloos wezen Frank Fontaine deed hosts schelpdieren die zijn geworden geïmplanteerd in de buikholte meisjes. Hebben geleerd dit alles, Jack staat voor een keuze: te helpen herstellen van de menselijkheid van kleine zusje of ze te doden, dus het extraheren ADAM jammer. Van deze beslissing zal uiteindelijk afhangen van het beëindigen van het spel.

Natuurlijk, je hebt een logische vraag rijst BioShock spelen? Dus, een paar woorden over de gameplay. Je zal als Jack reizen naar locaties, en dan vechten tegen een vijandige bevolking. Toen was het hele verhaal van Adam, veel dorpelingen onderaan Atlantic gemuteerd. Het is met deze mutanten heeft om de hoofdpersoon te bestrijden. Ook het spel omvat het verzamelen bioshoke wapens kits en plasmiden. Zonder specifieke middelen om te overleven is simpelweg onmogelijk. Tijdens de gameplay heb je de mogelijkheid om je personage te verbeteren. Degenen die BioShock PC Download nemen, moet u weten een ding. Het spel bevat drie moeilijkheidsgraden, namelijk easy, medium en hard. Ze verschillen in dat verhoogt de kwetsbaarheid van de held, en de tegenstanders worden steeds sterker. Dus het loont om voorbereid te zijn op een aantal problemen. Maar het is interessant om te gaan door alle tests en het bereiken van de gewenste! Omdat u kiest voor Bioshock downloaden, aarzel dan niet een ogenblik langer. Spijt deze keuze is niet nodig, omdat het spel een heleboel spannende vrije tijd en rijke emoties zal brengen!

 

Spelen ook