oligarch

Alternatieve namen: zonder Tokoon

Game Tycoon (Biz Tycoon) voor virtuele bedrijf.

Wereld hoofdstad, geld makelaars, experimenteel economen, zakenmensen met ervaring, is nu beschikbaar voor iedereen. Game Tycoon – browser economische strategie gepresenteerd in de belangrijkste talen van de wereld, dus gamers vrij kunnen communiceren, om hun eigen imperium op te bouwen.

De gameplay wordt vergezeld door modieuze jonge mensen, het is bevoegd secretaresses, young professionals in hun vakgebied en degenen die bereid zijn om een ​​deel van uw bedrijf. Je zult Oligarch spelen, boeiende:

  • bouw en ontwikkeling van haar eigen biznesa
  • Naymom en training sotrudnikov
  • Poiskom bedrijf partnerov
  • Konkurentsiey wereldwijde rynke

 

 

V zoek naar een plek in de zakelijke markt.

Vanaf het moment dat je begint het spel Tycoon spelen, zul je startkapitaal hebben. In feite, het is geweldig, want zonder het u zou hebben gehad om te proberen om een ​​fatsoenlijk bedrag te verdienen aan hun eerste bouwsteen kopen. Tot op dit punt afvallen op de markt te kopen en verkopen van diverse goederen aan succesvolle transacties productiviteit van de vennootschap te verhogen.

Spelers kunnen kiezen uit 9 en de richting waarin zij geïnteresseerd ontwikkelen. Hoewel het is al gezegd dat u een start- up kapitaal, maar de positie van uw onzeker en kwetsbaar. Het bedrijf is niet brengen veel winst onmiddellijk veeg de aankoop van iets ernstigs. Het duurt een hele reeks van succesvolle activiteiten om het bedrijf te verhogen tot een gemiddeld niveau, en dan hoger.

Ispolzuyte toegankelijke mechanismen van de financiële markt, kopen en verkopen, om contracten te sluiten, het inhuren van de beste talent, train je eigen, volgen de veranderingen van de koers van het aandeel, produceren goedkoper en duurder te verkopen. regeling voor het handelsverkeer nogal ingewikkeld, maar als je kan aanpassen aan het, om hun eigen effectief plan te ontwikkelen en te verslaan rivalen – slagen aan de leiding.

 

 

Elk klein ding is belangrijk.

Zelfs de grootste business – item is zeer fragiel, die continue aandacht. Voortzetting na te denken over de tientallen opties voor mogelijke scenario's van de ontwikkeling van de gebeurtenissen, duizend onvoorziene ongelukken, om uit te vinden van de juiste miljoenen opties, op zoek naar manieren om uit de crisis en moeilijke situaties, om deel te nemen in ontelbare verschillende dingen tegelijk.

Uw medewerkers moeten worden beheerd, maar als je een competente managers die in staat zijn om verantwoorde beslissingen te nemen zal kunnen groeien, het is geweldig om u te verlichten en helpen u dichter bij het doel te krijgen. U kunt het niveau van de salarissen van werknemers, afhankelijk van hun succes te veranderen.

De simulator Tycoon registratie zal het begin van de financiële ouder zijn, en zo hard studeren, kunnen we lessen. Gameplay is gericht op de accumulatie van financiën, maar het is leuk verdund bouw van stedelijke gebouwen, waarvan er 18, zoals ziekenhuizen, parkings, water park, paardenrenbaan, golfbaan.

Elk gebouw zal uw winstgevende land te verhogen om nieuwe klanten aan te trekken en zorgen voor meer voordelen. Maar de grootste winst iPlayer Oligarch brengen winkels, en ze moeten speciale aandacht. Kies de juiste locatie bedrijven, en vergeet niet over de media, die uw reclame zal maken.

Al bladerend door de levels, krijg je nieuwe privileges. Na de vijfde wordt u beloond met nieuwe arbeidsplaatsen, nuttig bonussen, en de mogelijkheid om uw eigen gilde te organiseren. Na de achtste, kunt u investeren, het ontwikkelen van manieren om producten in 36 verschillende richtingen te leveren. Als u klaar bent om te zetten in een bedrijf haai, van harte welkom om – Tycoon spel zijn, geboeid veel spelers.

 

Spelen ook