Blade Hunter

Alternatieve namen: Vlade Hunter

Igra Blade Hunter en gebeurtenissen uit het rijk van de fantasie.

Brauzernaya spel Hunter Blade is een RPG vechtspel, en is bedoeld voor de spelers, liefhebbers fantasie, dat is heel verwachte ontmoeting met draken, tovenaars, stenen golems.

Fanaty genre zijn al begonnen met Hunter Blade spelen, studeren fee uitgestrekte land, niemand weet waar geplaatst. De geschiedenis van deze obscure land volatiel en onzeker tot het einde. We weten alleen dat het is sudderen oorlog van goede en kwade krachten. Zodra de goden hebben gepresenteerd licht en donker zwaarden, begiftigd met onoverwinnelijke macht, maar de armen van het kompas werd opgesplitst in zeven stukken. Ze zijn nog steeds bang voor de supporters van de duisternis, maar niet in het minst.

Svetlye geslaagd om het zwaard van de Dark stelen, en verborgen op een hoge berg. Voor een tijdje gaf het goede voorsprong in de oppositie, maar de vijand een manier gevonden om hun wapens terug te keren, en nu over de hele wereld weer in gevaar van onderdompeling in de eeuwige chaos en duisternis.

Sumeyut of aanhangers van de wereld om de komende strijd te winnen, of ze bestemd zijn in een ongelijke strijd om te sterven? Vanuit uw acties hangt af van wat zal het vervolg van het verhaal. Brave om het spel Hunter Blade te spelen, als gevolg van de vele aanvallen van de vijandelijke troepen.

Predstavlyaem belangrijkste wedstrijd momenten.

Kak meeste 2D-vechtspellen, dit product ziet er helder, betoverend, met een dynamische verhaallijn en kleurrijke speciale effecten. Graphics waardig, en u kunt zelfs zien een aantal beelden van de details. Zoals voor de beweging, ze zich voordoen in twee richtingen op de site: links / rechts.

Kazhdogo speler wachten Hunter Blade registratie, waarna hij kiest en neemt onder de controle van zijn held. Neem deel aan de gevechten moet constant, zodat carrière groei is verzekerd. Gevechten vinden plaats niet automatisch, en met de directe participatie, zo leren de snelle opsomming van de sleutels tot tijdige combo's te maken voor betere resultaten.

Kazhdaya strijd, het is iets fantastisch - een echte show. Vastklemmen in een draaiende bal, kan gemakkelijk worden verloren of leuk zijn om het spel punten gesneden - afhankelijk van het karakter en het talent van uw behendigheid, omdat de meester de beginner kan winnen.

Kvestov veel, en elk offer aan het orakel te redden; vernietig de draken met wilde zwijnen en andere monsters; beschermen bossen, grotten en eilanden. Als de klus geklaard is, zal de verdeling van de sterren uw vooruitgang laten zien in drie standen:

  • Kombo
  • Stil srazheniya
  • Vremya prohozhdeniya

Teper vangst vallen borst, plukken neergeslagen goud en bonussen. Zodra dit is afgerond opdrachten brengen ervaring, en het helpt om het niveau van talent en een extra winst te verhogen.

Ot elk personage vaardigheden.

Seychas deelnemers iPlayer Blade Hunter kan kiezen uit vier personages, maar tot voor kort waren er slechts drie:

  • Razboynik - vrij glad, en dringen zijn gedachten is moeilijk. Het is een verraderlijke vijand en de Artful Dodger, maar als ze de boodschap woord, zal het doen.
  • Rytsar - een betrouwbare partner in de armen. Zijn ervaring en toewijding zorgen voor de overwinning, zelfs in een omgeving bijzonder machtige vijanden.
  • Valkiriya - weven een ban van illusie, en vervagen de gedachte van de vijand, maken hem geloven in een non-existent. Het is gevaarlijk en charmant, en niet iedereen in staat om te concurreren met het op het slagveld zal zijn.
  • Mehanik - nieuw voor het bedrijf Drie-eenheid, en dus zelfvoorzienend en zelfverzekerd. Zijn kracht is geweldig, want hij is gewapend met een grote hamer, die het vijandelijke kamp onherstelbare schade maakt.

Ispolzuyte beschikbaar spelmogelijkheden Blade Hunter, om de strijd en de oorlog te winnen. Word lid van het gilde jacht bazen, elkaar helpen, middelen en expertise, deelnemen aan PvP-gevechten.

 

Spelen ook