Brick-Force

Alternatieve namen: Brick-Force

Brick - Force Online - geweldige multiplayer shooter met realistische 3 D [ _2_] graphics van het bedrijf Infernum . Mogelijkheid om te creëren duizenden kaarten op, doe de werelden dus wat je ziet in je dromen, vechten of samenwerken met andere spelers om een ​​zeer ingewikkelde lossen op het eerste gezicht, het probleem van het kiezen van de meest geschikte onder een aantal modes, en gewoon genieten van de veelzijdigheid van het project & ndash , die allemaal geeft gebruikers gratis Brick Force spel. Verzamelen van kaarten, zult u verdienstelijk ontvangt, en het, twee keer zo mooi, in plaats van gewoon te genieten van het proces van de bouw. Immers, dus je zal een stimulans om te werken! Succesvol kan iedereen die ook maar een beetje moeite zal maken. Probeer maar eens - niet precies tegenover teleurstelling!

Installeer de client op je pc, kan je meteen zodra je de Brick passeren - Force registratie. Maken van een account is niet tijdrovend. Voer e-mail adres (herhalen), wachtwoord (herhalen) en bijnaam. Algemene nieuws abonnement - standaard. Een ander belangrijk punt - is het noodzakelijk dat uw computer voldoet aan de systeemvereisten voor de gameplay. Om u zonder problemen worden Brick - Force spelen, vergelijk uw computer configuratie met de lijst: het besturingssysteem WindowsXP/WindowsVista/Windows 7; processor Pentium IV 1,8 GHz, 128 MB videokaart, vrije ruimte op uw harde schijf 2 GB en 1 GB RAM. We moeten toegeven dat de systeemeisen vrij vergevingsgezind.

Nu ben je een legitieme gebruiker Brick - Force online en het zou leuk zijn om alle functies te ontdekken. Laten we beginnen met het feit dat, in de eerste plaats, je bent hier om kaarten te maken. Het kan alleen of gezamenlijk team inspanning worden gedaan. Samenwerken met uw vrienden, kunt u uw enthousiasme inspireren! Toon je creativiteit, denken de coolste ontwerpen, want het is de kans om zich in al zijn glorie te laten zien! Play Brick - Force kan het gebruik van vele modi. We zetten ze op zijn beurt:

- Team Deathmatch : spelers worden verdeeld in twee teams (maximaal 8 personen elk) en streven ernaar om het doel te bereiken voordat de tijd om is .

- Deathmatch : het spel voor zichzelf. Behoefte om meer vijanden te doden.

- Defusie : de strijd tussen de twee teams, waarbij dient bom onschadelijk de vijand en leggen hun op zijn grondgebied.

- Capture the Flag ( CTF ): het belangrijkste doel - om de vlag, die moet worden toegeschreven aan de vijandelijke basis te veroveren. Er zijn bepaalde punten van de vangst, en kunt ze bekijken op de radar.

- Montage en vernietiging: eerste, u de grootte van de kaart vast te stellen, dan ben je aan het doen zijn zo'n spannende onderneming als een geheel en vernietiging. In de tweede fase is beschikbaar voor de eerder geconstrueerde breiden.

- Defensie : klassieke verdediging en aanval. Van de vijand moet u haar waarden te verdedigen, terwijl het proberen om de schade meer substantiële toebrengen.

Onder deze modi er zijn zeker uw favoriet. Wat anders is in staat om een ​​virtuele realiteit te behagen? Brick - Force game kun je duizenden kaarten gebruikt in bepaalde functies van de bouwstenen en een groot assortiment van stenen te openen, en biedt gebruikers de mogelijkheid om te posten belangrijke interactieve elementen van uw keuze ( torentjes, stapstenen, bommen). En je kunt het in-game winkel te bezoeken voor een aangename winkelervaring te maken. Bijvoorbeeld, als je een pistool, genoeg om de fondsen te kopen en een bezoek aan een winkel hebben nodig. Als er behoefte om te kleden, je weer dezelfde weg. Of misschien heb je besloten om een ​​verrassing voor iemand te maken en willen een handig ding te kopen. Relatiegeschenken assortiment vindt u alles in dezelfde winkel. Verworven inventaris zal tal van voordelen tijdens gameplay.

Samenvattend, ongeacht of je zult spelen, ik bedoel solo of lid worden van een clan, zult u even interessant zijn. In de game wereld is er altijd iets te doen. Rijk, vol afwisseling, perfect doordacht gameplay geïnteresseerd heeft veel spelers. Probeer maar eens - en u zal zeker uw verlangens te vervullen! Prettige ervaringen!

 

Spelen ook