Kasteel strijd

Alternatieve namen: Kasteel strijd

Game Kasteel Fight - is een gratis browser-based MMO op de gebeurtenissen in Palestina in 1109. Het spel vertelt het verhaal van de strijd tussen de Christelijke Kruisvaarders en Arabieren voor landbeheer.

Palestina in 1109 uit de Geboortekerk. Paus Urbanus II organiseerde de eerste kruistocht met de woorden Deus Lo Vult ("wil van God"), en duizenden edelen, misdadigers, avonturiers en gewone boeren volgde de pauselijke oproep om Kasteel Fight online . Christelijke kruisvaarder geslaagd om Jeruzalem te veroveren in 1099, die een grote test en zware verliezen in het midden van de strijd. Maar zodra het Heilige Land werd veroverd in de naam van Christus, vetes tussen afzonderlijke dynastieën op de voorgrond trad. Intriges en geschillen om de macht deelden ooit een enkel leger in Kasteel Fight online .

Voor het spelen Kasteel Fight , zorg ervoor dat uw computer voldoet aan de systeemvereisten, zoals: frequentie processor - 2 GHz; RAM-1GB videokaart - 128MB. Doe mee met het spel Kasteel Fight zal niet veel tijd in beslag nemen en makkelijk:

1.                   Op de hoofdpagina, selecteer het item "registratie"

2.                   Vul uw naam;

3.                   Vul een geldig e-mail;

4.                   Een veilig wachtwoord invoeren;

5.                   Selecteer "Registreer" en Kasteel Fight registratie is voorbij.

U zult Kasteel Fight spelen en kennis te maken met de volgende christelijke militaire eenheden.

Infanterie is de ruggengraat van elk leger Kasteel Fight online . Het is het meest effectief in close combat tegen andere infanterie-eenheden.

Lancers vormen de frontlinie in de strijd Kasteel Fight online . Hun lange speren hen in staat stellen om hun vijanden op afstand te houden en raakte een first offender.

Boogschutters kunnen de vijand te dekken van een veilige afstand met een paar salvo's van hun dodelijke pijlen Kasteel Fight online . Ze kunnen de vijand voorschot te vernietigen.

Tempeliers - ideaal schermers en de Ridders van de Tempel Kasteel Fight online . Ze vechten tegen hun vijanden zonder genade in de naam van de Heer.

Cavalerie - deze krijgers zijn grote mobiliteit en snelheid op hun snelle paarden Kasteel Fight online . Ze hebben een groot voordeel wanneer ze vóór de infanterie-eenheden in een gevecht verschijnen.

Killers - deze mensen zijn experts in infiltratie, subversie en huurmoorden Kasteel Fight online . Met hun hulp, kunt u betonnen gebouwen van je vijanden te saboteren.

Ridders van St. John gedisciplineerd en godvrezende heren Kasteel Fight online . Zij serveren u als bewakers van het kasteel en u te beschermen tegen de moordenaars.

Noordelijke Vikingen mensen hebben al zijn reputatie als de lijfwachten van de Byzantijnse keizers verdiend voor hun onbegrensde loyaliteit en moed in het spel Kasteel Fight . Zij mag zich niet in aparte gebouwen, maar moet in het geval van sabotage voordat de ridders van St. John het kasteel te verdedigen.

Spies Kasteel Fight online in staat te stellen informatie over je vijanden te verzamelen. Je eigen niveau van spionage moet hoger zijn dan je tegenstander te zijn.

U moet worden uitgebreid door de gouverneurs in het spel Kasteel Fight . Gouverneurs kan provoceren en beheersen de basis van het nieuwe kasteel.

Lance strijders zijn altijd voor de aanval of campagne Kasteel Fight online . Ze houden aanvallers op afstand met hun lange speren, en daarom kan zeer belangrijk zijn tijdens het spel.

Saracenen zijn een ramp voor je, moet je vrezen voor zijn wapenen in het spel Kasteel Fight . Ze vechten tegen hun tegenstanders genadeloos in de naam van Allah.

Cavalerie soldaten hebben grote mobiliteit en snelheid op hun snelle paarden in Kasteel Fight online . Ze hebben een groot voordeel ten opzichte van infanterie-eenheden in de strijd.

Guard zeer gedisciplineerd in Kasteel Fight online . Ze worden gebruikt om het interieur van je kasteel te beschermen en u te beschermen tegen de moordenaars. Beschermingen mogen niet interfereren met de verdediging van het kasteel tijdens de campagne.

Speel en win in het spel Kasteel Fight !

 

Spelen ook