Heroes Battle

Alternatieve namen: chaos Rage

Game Battle Heroes: op het spoor van mythen.

Goden van Asgard in paniek - al de eerste tekenen van voorspellingen over Ragnarok gezien. Zodra een zogenaamde dode Veshchunov volva, en vertelde ze de vreselijke beeld van de dood van de goden en de wereld, die begint met een duik in de duisternis, wanneer de sinistere wolf Fenrir zaglotnet zon. De goden in wanhoop, roepen de helden en de legendarische strijd aan hun kant, maar het spel Battle Heroes zet deze baanbrekende gebeurtenissen in de kleuren en dynamiek.

Razrabatyvala browser MMORPG product BBG studio voor fans van turn-based strategie en Scandinavische epische mythen. Toy verliet het origineel, aantrekkelijk, hoewel het in een tweedimensionaal vlak.

Otsenit de charme van kan verbazingwekkende speelgoed iedereen die heeft besloten om te spelen in de Battle of the Heroes, want het is gratis beschikbaar. Je moet naar de andere kant vechten aan zij met Odin, Loki, Thor en de andere goden naar Asgard, en zal introduceren in de wereld van de goden – Skuld.

 

 

Selectie van hun heer.

Pered u kleurrijke, onbekend verschijnen, een fantastische wereld waarin natuurlijke om magie te gebruiken, voldoen aan de Titanen, ongelooflijk monsters en een grote draak, die helpen in de strijd te winnen. U zult zich thuis onder de goden, als je het spel Battle Heroes te spelen.

In de eerste plaats moeten we beslissen wie uw Heer zal zijn, en wat het geslacht zal zijn. Onderzoek de kwaliteit van de kandidaten, en ga met hen op de baan. Net als de geselecteerde held van een van de klassen kan niet uniek zijn, dat kunnen we zien een positieve ogenblik – hoeft niet te worden afgeleid door iets dat eventuele voordelen niet accepteert.

  • Warrior werkt als een tank - onbevreesd vooruit op de vijand, klaar om het te scheuren aan flarden. Hij is zelfverzekerd, assertief en woest, en een gevoel van superioriteit geeft hem een ​​betrouwbare bescherming, de machtige kracht en schade, wat genoeg is voor een snelle en effectieve aanvallen.
  • Assassin verkiest sluw, stealth, wendbaarheid en precisie van een snelle aanval. Zijn manipulatie moeilijk op te merken – hij zachtjes sluipt tot een fatale schot te leveren.
  • Mag maakt geen gebruik van de gebruikelijke wapen, want in zijn arsenaal is genoeg spreuken om meerdere vijanden te vernietigen, terwijl de resterende op een afstand van hen. Hij heeft meer vermogen en is voortdurend te verbeteren.  

Uw Heer zal evolueren, het verbeteren van hun vaardigheden in de strijd en quests. Accumuleren ervaring en het verwerven van nieuwe vaardigheden die je kunt, als je niet uit de weg banen voor terugschrikken. Ook verplicht is ook een minderjarige, en je bepaalt zelf hoeveel je ze nodig hebt op dit moment. En als je het gilde te sluiten, uit te trekken, ook zal het werk doen. Door het omarmen van de uitvoering van de verschillende missies, zul je de kwaliteit van de Heer te verbeteren, en beter in staat zijn om zich in de zaak te laten zien. Echter, het eerste ding dat elke gamer, dit Battle Heroes registratie moet passeren.

 

 

Gewapend met een zwaard en magie.

Odnomu op het veld niet staan ​​tegen het vijandelijke leger, en je assistenten, die gemakkelijk te huren in de taverne, na het analyseren van hun talenten zijn nodig. Nu ben je klaar voor de uitdaging, de vijand ontmoet te hebben, bewegen de kaart iPlayer Battle Heroes.

Schik de personages in overeenstemming met hun vaardigheden. Merk op dat de soldaten ingehuurd automatisch hun vaardigheden te gebruiken in tegenstelling tot de Heer, die kunnen kiezen uit hun talenten die meer in lijn met de huidige situatie. Wanneer het niveau van de held zal stijgen, zal het aanbod van talent ook toenemen, en als je een hoop woede accumuleren, dan kunt u deze spreuk te gebruiken als een beroep op de hulp van de draak.

V Chaos Rage Arena is voorzien voor enkele en massa-entertainment gevechten en PvP gevecht, waarna de winnaar krijgt waardevolle beloningen.

 

Spelen ook