Clash of Olympus

Alternatieve namen: Clash of Olympus

Ancient legendes hebben magische aura, die verhalen van de heidense goden brengen. Hij werd een tiran, en het is tijd om hem omver te werpen.

Pered je opent enorme kansen waar je vrienden kunt maken met Chaos, concurreren met Zeus, om te helpen de Prometheus op Atlantis te redden om de grotten die verspreid zijn door het oude koninkrijk te bezoeken. Niets voorkomt dat je in de Slag van de Goden nu speelt, omdat het spel gratis wordt gepresenteerd.

Selecteer een held.

  • Rytsar beschermd door pantser van vijandelijke aanvallen, en voorzien van de moed om de vijand in staat te stellen in de voorhoede te gooien. Hij liet een aantal slachtmethodes achter, aan wie de meest serieuze tegenstander niet staat.
  • Magicus onderscheidt zich door de vijandige sluwe spellen te haasten en voelt onoverwinnelijk. Er zijn meer talenten, evenals de kans om maximaal vijf medewerkers te verdienen in de Tempel van de Goden.

    Poskolku voor je browser gebaseerde strategie, zorgt ervoor dat de Battle of the Gods registratie komt met een naam en wachtwoord. Als u al een speelklasse hebt gedefinieerd, moet u taken uitvoeren, die niet ontbreken.

    Almost onmiddellijk vind je jezelf geconfronteerd met een keuze in hoe je onder de grond gaat voor de prestatie en de glorie. Zilver is bijna aan uw voeten, en snap het gemakkelijk, maar goud wordt voor de moeilijkste quests gegeven en verkocht voor echt geld.

    Bitvy in Clash of Olympus vindt afwisselend plaats met de vijand, en om te slagen moet je denken aan het evenwicht op het slagveld, gezien de talenten van zijn karakters en vijand.

 

Spelen ook