Battle of the Gods

Alternatieve namen:

Game Battle of the Gods op de Olympus wetten.

Oude legenden hebben magische aura, waardoor verhalen van de heidense goden. Zij vormden de basis van vele gaming producten, waaronder opvalt - browser based spel Battle of the Gods.

Igroki ondergedompeld in de sfeer van de oude Griekse legendes, en lid worden van de hoogtepunten van de goden - Olympus zelf. Elke nieuwe speler wordt een kind van de Schepper van het heelal, en wordt gedwongen om zijn vader te confronteren. Hij werd een tiran, en het is tijd om hem omver te werpen.

Pered open je enorme kansen waar je vrienden kunt maken met Chaos, concurreren met Zeus, om te helpen redden de Prometheus, om op Atlantis, naar de grotten verspreid over het oude koninkrijk te bezoeken. Niets belet u in de Battle of the Gods te spelen op dit moment, omdat het spel gratis wordt aangeboden. En zo ja, is het tijd om te beginnen op jacht naar de verschrikkelijke Titans, echidnas gevaarlijke, meedogenloze demonen met cyclops, minotaurs en centauren.

 

 

Het selecteren van een held.

Chtoby het spel Battle of the Gods te spelen, moet je een manier waarop je naar de Olympus te veroveren, en omdat alle drie klassen, het breken van de lange optie zal niet over een hoofd.

  • Rytsar beschermd door het pantser tegen vijandelijke aanvallen, en begiftigd met de moed om de vijand te gooien in de voorhoede. Hij liet een aantal slachtmethoden, aan wie niet tegen de zwaarste tegenstander.
  • Luchnik voorkeur aan systematisch vernietigen van de vijand van een afstand, nauwkeurig sturen hun pijlen op hem, maar duurde niet lang overleven in een melee aanval.
  • Magician excel, haasten de vijand sluw spreuken, en voelt zich onoverwinnelijk. Doch wanneer te dicht bij hem wordt geselecteerd, is het niet mogelijk ernstige tegenstand bieden.

Deze eigenschappen zijn altijd de karakters, maar nam in het proces van de evolutie. Er zijn meer talenten, evenals de mogelijkheid om te verdienen tot vijf assistenten in de Tempel van de Goden.

 

 

op een missie.

Poskolku voordat je browser -based strategie, voorziet in de Battle of the Gods registratie proppen komen met een naam en wachtwoord. Als u al hebt gedefinieerd een gaming- klasse neemt om taken die niet ontbreken uit te voeren.

Bijna onmiddellijk vind je jezelf geconfronteerd met een keuze in hoe je ondergronds gaan voor de prestatie en glorie. Je moet omgaan met Chimeras, teugel Titans, Cerberus kalm. In de eerste missie krijg je wat ervaring en het verbeteren van hun vaardigheden om te gaan met een gevaarlijke baan - ontmoeting met de cycloop, Minotaurs en andere oude wezens.

Victory glorie behalve jij gedolven valuta. Zilver is praktisch aan uw voeten, en krijg het gemakkelijk, maar goud wordt gegeven voor de moeilijkste quests en verkocht voor echt geld.

Finansy u toelaten om nieuwe apparatuur aan te schaffen, en in de Battle of the Gods iPlayer wordt gedacht zeer comfortabel - de mogelijkheid om objecten gepompt door nieuwe te bewegen. Dit elimineert de lijdensweg, laat de oude ding, of beter om een ​​nieuwe met een minimum aan functies te kopen.

Bitvy in Clash of Olympus plaatsvinden afwisselend met de vijand, en om te slagen, moet je nadenken over het evenwicht op het slagveld, gezien de talenten van zijn personages en vijand. Na het gebruik van magie en win conventionele apparatuur rivalen, ga dan naar een ontmoeting met de bazen, en dan in staat zijn om een ​​kaart van nuttige vaardigheden te openen en meer solide dan de baas was, des te beter de resulterende vaardigheid.

Igrokam nuttig af en toe om te kijken in de arena om de uitdaging van de spelers te accepteren, en voor de overwinning of om een ​​bruikbare artefact award onderwijzen. En met het oog op een sterke kracht dat een monster kan verslaan worden - verenigen in allianties.

 

Spelen ook