Call of Duty: Modern Warfare 3

Alternatieve namen: Call of Duty: Modern Warfare 3

Game CoDModernWarfare 3 werd de achtste cyclus van de legendarische project Bel van Duty , een voortzetting van een favoriet van vele [ _6_] Warfare 2, het laatste deel van de beroemde trilogie Modern Warfare . Het projectteam gemeld dat Warfare 3 nog zullen bestaan ​​in 2010, en tegen het einde van 2011, een officiële release van het project. Projecten in de pijplijn moest meerdere rechtszaken die werk geremd passeren. Echter, zoals we vandaag zien, het eindigde een geslaagd project presentatie CallofDuty 8 , ondanks de beschuldigingen en andere problemen.

Blij opstellen tegelijk gewerkt voor verschillende bedrijven. Elk van de bedrijven die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van de verschillende onderdelen van het werk, zoals Raven Software - voor kwaliteit multiplayer.

Tijdens aankondigingen CallofDuty: Modern Warfare 3 [_4_ ] werd gepresenteerd een van de meest interessante missies project - Black dinsdag . Deze missie hielp meest duidelijk de belangrijkste vernieuwingen van het project - de nieuwste hybride zicht en grenade 9 - Bang .

In het begin van 2011, de makers van CoDModernWarfare 3 video trailers werden gelanceerd in de Youtube . In het getoonde slechts een paar startlocaties commercials: Manhattan, Londen, Parijs en Berlijn. Graphics en gameplay mechanics trok meteen dankbaar gamers. Vervolgens, de waarheid is, na de wedstrijd in de vrije rollen, spelers plot werd bekritiseerd. Het zal echter ten laste van de problemen in verband met de scheiding van het development team en maak je eigen conclusie dat wat het ook was, en het spel was echt goed.

Zodra u besluit download CoDModernWarfare 3 en testen persoonlijk, in gedachten te houden - te veel in te gaan op de details van de plot en te proberen te begrijpen is het niet nodig. Dus, zal het spel veel interessanter uitzien. En degenen die hebben gevraagd om het spel een sci-fi project tint geven zal worden voldaan in volle.

In CoDModernWarfare 3 Play zal in de favoriete van de gebruikelijke wijze van gezamenlijke taken. Opgemerkt wordt dat in vergelijking met het vorige spel een grote verbetering is - spel schermen kijken divers. Hoewel dat niet alle banen spelers zoals ze zijn zeer praktisch en nuttig.

Bel van Duty : Modern Warfare 3 - de eerste in zijn reeks spel waarin zij zijn toegewezen een aantal klassen van de awards. Een andere innovatie - nu met het oog op verbetering van CoDModernWarfare 3 Wapen of prestaties karakter helemaal opnieuw moet persoonlijk worden gemaakt door het pompen van de noodzakelijke eigenschappen, in plaats van het kopen te verbeteren zoals het was.

Het heeft ook toegevoegd een aantal nieuwe spelmodi - net wat je nodig hebt voor het nieuwe project. Wie zou niet zeggen wat zou zijn, CallofDuty: Modern Warfare 3 - Game [_3_ ] verdient aandacht, en het feit dat het zich ontwikkelt, zelfs in tijden van conflicten die plaatsvinden in de gelederen van de belangrijkste ontwikkelaars voegt slechts punten "voor" in haar spaarpot. Alle CoD zijn van goede kwaliteit en het achtste deel van het project - is geen uitzondering!

 

Spelen ook