Company of Heroes

Alternatieve namen: Company of Heroes

Vandaag amateurs strategische shooter spel Company of Heroes werd enigszins buitenspel gezet in afwachting van het nieuwe tweede deel. Maar we moeten niet vergeten over alle verworvenheden is het eerste deel van het project. Immers, een van de weinige ze erin geslaagd om onderscheidingen te winnen meest fervente gaming critici. Ontwikkelaars niet hun kroost aan hun lot overgelaten te verlaten en voortdurend genieten gamers nieuwe toevoegingen aan de meer interessante en intrigerende missies. Problemen veel bedrijven het ontwikkelen van games over oorlog is wat ze doen maar al te tragisch. CoH spel direct toerekenbaar zijn aan de militaire strategieën, met succes in geslaagd om de ernst van de tijd belichamen en niet overdrijven met de tragedie. Op het einde, niet onbetamelijk om gamers op door een computer met een onaangename sediment, het is gewoon een spel computer.

Dit project kan echt mooi te noemen, ondanks de verschrikkingen van de tijd, die wordt weergegeven in het. In feite, de makers van het spel erin geslaagd het onmogelijke te doen - een nieuw interessant project op schijnbaar banale onderwerp (onmogelijk om niet op te merken van het feit dat 80% van goede games te ontwikkelen thema's van de oorlog).

Om het spel te starten, Company of Heroes zal moeten pre-buy. De kosten van het spel op de officiële site van vandaag is ongeveer $ 40. De belangrijkste essentie van het spel - ontwikkeling. U moet massaal gebouwen te bouwen, en vervolgens verbeteren van hun structuur. Niet echt een typische oplossing voor militaire strategie - Daarnaast zal je personage de mogelijkheid grondstofwinning hebben. En, natuurlijk, vindt u veel banen ligt meestal in controleposten te veroveren.

Bijna alle grote gebeurtenissen voorafgegaan door een rol in Company of Heroes. Video lijken op hun inhoud en strekking lijken Amerikaanse oorlogsfilms. Het specificeren van een bar naast de video, de makers van het spel moest de volledige filmische game te weerstaan ​​tot het einde. Daarom spelen soms voelen als een deelnemer in de film.

Zodra je Company of Heroes kunnen downloaden, zul je zelf zien dat de meeste missies, ontworpen voor individuele routes, een beetje zoals de verhalen van de Amerikaanse cinema.

In alle ontwikkelingen project zal rechtstreeks afhangen van uw beslissingen en strategieën worden. Dus, het maken van een verkeerde beweging, kan je verliest een paar dozijn gebouwde eenheden en vice versa. Veel gamers houden niet van deze ontwikkeling, en op hun beurt vinden we in dit bijzondere charme, waardoor meer serieus over het spel in het algemeen en de ontwikkeling van strategieën in het bijzonder.

Om het spel Company of Heroes te downloaden kun je gewoon naar de officiële website van het spel. Voor u verwachten een serious game dat je voor lange winteravonden kan houden.

En moet je niet verwarren met het feit dat het spel Company of Heroes voor gratis tot je slaagt. Dit project is echt de moeite waard het gevorderde bedrag, zult u geen spijt!

 

Spelen ook