ConquerX2

Alternatieve namen: ConquerX2

ConquerX2 spel is browser-based online spel waarin je je imperium in de ruimte uit te breiden. In dit spel moet je een machtige vloot te creëren.

Game ConquerX2 registratie onder de kracht van elke gebruiker. Om in te schrijven moet u voldoen aan de volgende eisen:

1) Geef ons uw e-mailadres en gebruikersnaam.

2) Schrijf uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Om het spel moet je zo ConquerX2 om macht en invloed te krijgen. Om dit te doen, moet u eerst een goede infrastructuur en een groot aantal grondstoffen te ontwikkelen.

Dus moet je een verscheidenheid aan mineralen en kristallen te verzamelen, evenals de bouw van een gebouw, het bouwen van ruimteschepen te betrekken en werven soldaten. Efficiënte productie van de bron is de eerste stap om uw eigen imperium.

Om zijn grenzen uit te breiden in ConquerX2 je moet spelen aanvallende andere planeten, en omdat dit je Bude succesvol wordt.

Hiervoor moet u uw Starfleet strijd tegen andere spelers te sturen.

Na verloop van tijd, je leger ConquerX2 online zal meer en meer worden, maar op hetzelfde moment, kunt u snel verliezen hun strijders bij het overschrijden van de melkweg. Game-ontwikkelaars zijn altijd bezig om de vloot van asset management te optimaliseren. Dus er is een science - fiction spel ConquerX2, bijvoorbeeld, heeft een alarm dat je waarschuwt bij een bepaalde tijd.

Natuurlijk moet je je planeet te verdedigen tegen vijandelijke aanvallen. Anders, al uw diensten onopgemerkt en je zult snel verliezen.

In het spel ConquerX2 hebben veel defensieve torens en andere faciliteiten. Bovendien, je maakt in het spel tientallen quests die u naar de meest afgelegen deel van de melkweg. Zo zal je je personage en zijn troepen te verbeteren.

Game ConquerX2 online kunt u kennismaken met deze middelen

1. Bevolking is erg belangrijk bron. Dus main groei is de toename bevolking.

2. Crystal gebruikt voor veel delen productie (vooral delen [ _30_] motor schip ) en diverse en structuren verdedigingstorens .

3. Gas wordt ook gebruikt voor diverse industrieën , maar zijn belangrijkste gebruik - it voor dienst Interieur systemen schepen tijdens reizen. Marine transportschip , zoals schip aan te vallen vereist meer gas omdat laserkanonnen dat gebruikt Marines, werken gas . Gas vereist ook in grote hoeveelheden om meerdere rechtbanken beheren.

4. Mariniers worden ook beschouwd als een belangrijke bron, omdat ze de laatste verdedigingslinie van de planeet.

Zelfs als de hemel wordt gedomineerd door het winnen van de vloot de strijd, de planeet kan niet worden ingenomen als de mariniers op de grond niet depressief waren.

Registreren online game ConquerX2 gratis met je vrienden.

Ga om te vechten in de ruimte browser spel X ConquerX2! De machtigste keizer van het universum en verken futuristische technologieën

 

Spelen ook