Cosmic Break

Alternatieve namen: Cosmic Break

Game Cosmic Break - gratis multiplayer third-person shooter met realistische 3D-graphics, ontworpen in anime stijl. Acties van de personages, die altijd zal optreden om te vechten met elkaar, zijn robots. Op het slagveld, kan tegelijkertijd tegen 30 spelers van hetzelfde bedrag te handelen. Gebruikers beschikbaar om een ​​personage te creëren, pick-up wapens en voor hem om te beslissen welke modus om CosmicBreak spelen. Wat zal de robot hangt af van je fantasie. Na beperkingen niets gebeurt en u kunt beheren het unieke karakter geboren je fantasieën. Er zijn natuurlijk het voorstel om een ​​van de beschikbare 50 modellen verzamelde gebruiken. Maar als je het niet bevalt, mouwen opstropen en het gebruik van meer dan 300 onderdelen, Breng, dat erg duur zal uw hart. Dan, met een van de drie bestaande facties, je zal de robot leiden in eindeloze gevechten. Doelstellingen zijn duidelijk - om te overleven in hete gevechten te winnen en neem een ​​welverdiende award. Niet alleen dat, zult u CosmicBreak vrij spelen, dus ook voor elk gevecht u vertrouwen verdienste punten, spelen geld en allerlei handige items zoals onderdelen voor de robot. Go for it! Succes - het resultaat van uw inspanning!

CosmicBreak inschrijving neemt u mee naar de prachtige, mooi, vol van dynamische gebeurtenissen van de wereld. Het enige wat je hoeft te doen - is in het registratieformulier op de officiële website in te vullen. Vul de betreffende velden gebruikersnaam, wachtwoord, e-mailadres. Voer het spel je in staat om door middel van Facebook zal zijn, zodat tijdens het aanmaken van een account nodig is om de naam van een ander forum te geven. Zodra alle benodigde informatie online zal uploaden CosmicBreak en genieten van de meest interessante gameplay.

Company CyberStep, Inc , Dat staat door de projectontwikkelaar, probeerde het product beschikbaar te stellen en dus de systeemvereisten niet shockeren mensen zijn krankzinnig. Voor gameplay zal de volgende instellingen op de computer nodig: OS Windows (2K/XP/Vista/7); processor Intel Pentium III 1. 2 GHz; DirectX 9 compatible. 0, RAM 256 MB. Zoals voor de internetverbinding, het moet minimaal 128 kbps.

Nou, als de formaliteiten worden afgewikkeld, is het tijd om terug naar de parallelle dimensie genaamd Space Abode gaan. Gevangen in de verre toekomst, moet je een kant kiezen, waarvoor geen medelijden om al hun kracht te geven en beginnen met het verzamelen van de energie van de kosmos die zal helpen herleven een van de oude Arkov (voor het recht om te bestaan ​​en dat je hebt besloten om te vechten), zodat hij op zijn beurt draai versloeg Chaos macht greep. Je om de essentie van het spel zelf te begrijpen, en alles viel op zijn plaats, laten we aan de beurt om geschiedenis. In een wereld waar je was voldoende lange periode van tijd anarchie. Reeds bestaande ras van enorme robots, na het ontwaken vergetelheid, ontdekt een vreselijk beeld: het koninkrijk van de verschrikkelijke chaos. Oude Arkov die tot leven slechts drie kwam. Het is macht, wijsheid en moed. Maar de kracht van alle van hen zijn op de rand van uitputting. Dringend energie nodig hebben in het universum, maar het is niet genoeg voor de drie reuzen. Aanhangers van elk van de robots ontwaakte besloot tot elke prijs te herstellen naar het normale leven is zijn idool. Geknoopt vermoeiende strijd. Na elke factie van mening dat het Chaos robot kan verslaan en moet overleven tegen elke prijs. Vertegenwoordigers van de partijen zijn niet bereid toe te geven aan elkaar, en de kosmische energie, die zo nodig voor elk van de bewoners van de fantastische wereld, wordt de belangrijkste boosdoener van onenigheid.

Dus, in het spel zijn drie Unie: Bradin, waar moed en loyaliteit boven alles, Tovenaar, wiens aanhangers worden beschouwd als de meest intelligente en vecht liever te vertrouwen op een goed doordachte strategie en Dostreks die gelooft dat elke persistentie kan worden doorbroken door brute kracht. Na het maken van uw keuze, een andere strategie u uw eerste set van robots krijgen. Ja, je leest het goed, CosmicBreak spelen zul je niet een controle, maar meerdere robots. Meer bepaald zal je de hele groep, gelegen in een prive garage te hebben. En door de manier, onder de robots kunt u een kapitein kiezen. Over het algemeen zijn er vier soorten robots, en ze verschillen kenmerken. Dus, Air robots beschikken over krachtige versnellers en een uitstekende wendbaarheid. Robots Aarde soort ongeëvenaard in de buurt veldslagen en andere mogelijkheid om snel te bewegen. Soort artillerie robots schitteren tijdens ranged aanvallen. Een type webcrawler Ondersteunt de meest evenwichtige en hebben een dergelijke functie de mogelijkheid om mede te herstellen. Verder zijn alle verschillende dimensies van bestaande robots. S, M & L - dat is drie maten, die gewoon rekening moet worden gehouden bij het upgraden, evenals tijdens het selecteren van wapens.

Game CosmicBreak biedt gebruikers de modi, zoals Arena, missies en quests. Elk van hen is interessant op zijn eigen manier en wat je ook vandaan komen, niet hoeft te vervelen! Bovendien, tijdens het spel kun je chatten met andere spelers. Er voor die speciale spraak en tekst-chat. Kortom, heb je de mogelijkheid om je tijd rijk te besteden aan veel plezier te geven! Heb een goed humeur!

 

Spelen ook