Counter-Strike: Source

Alternatieve namen: Counter-Strike: Source

Spel Counter-Strike: Source - een soort legende. Ze slaagde erin om voor eens en voor altijd veranderen het bewustzijn van de meeste gamers van vandaag. Passie voor het spel kan worden vergeleken in schaal in elk epidemie.

Nu is het vermeldenswaard dat het spel CS: Source - het is een favoriet met vele goede oude Counter Strike, overgedragen aan de nieuwe, krachtigere motor. Nieuwe versie is nu stevig verbonden met het leven en de avonturen van Gordon Freeman. Critici zijn snel op te merken dat de ontwikkelaars ervoor gekozen om de game op een commerciële basis te geven, en we, met alle verantwoordelijkheid dat dit niet het spel bederven, alles blijft hetzelfde interessant en spannend.

CSS - een spel dat dezelfde regels die werden gepresenteerd in de inmiddels legendarische eerste ontwerp prediken. Je hebt te maken met dezelfde gameplay features en een ontmoeting met bekende gijzelaars. De enige aangenaam "maar" - nu is het allemaal in een hoge kwaliteit graphics. Daarnaast is besloten de ontwikkelaars om een ​​nieuwe versie van het spel van moderne geavanceerde en modieuze fysiek model te verfraaien. Kortom, er is geen tijd om te vervelen - om Counter Strike Source wordt nu niet alleen spannend, maar ook leuk spelen.

Voor "bizon" geymerskogo dingen comfortabel voelen, en ze niet hoeven aan te passen aan iets radicaal nieuwe, de makers van spelletjes nog in de Counter Strike Source wapens en munitie "uit het verleden."

Om het spel te starten, u, traditioneel, echter al moet eerst downloaden van de Counter-Strike: Source. Het project wordt gedownload van torrent trackers en geïnstalleerd op elke moderne computer in enkele seconden. Onmiddellijk te waarschuwen dat, afhankelijk van uw computer systeem zal veranderen en de kwaliteit aangetoond door het project schema. Ondanks het feit dat de textuur lijkt kieskeurig spelers te modderig op sommige momenten, ze niet de algemene indruk van het spel bederven. Bovendien zijn ze bijna volledig gecompenseerd door de moderne ragdoll animatie en echt bloed! Oh ja, maak je klaar voor die Contra Stijgt echt gekookt veel bloed. In de dikke karmozijnrode vloeistof zal bijna alle vervuilde wanden, vloer, zelfs het plafond, en waarom heb je wilt voordat je echt volwassen spel - meer dan serieus.

Play CSS zal zo aangenaam mogelijk ook omdat de ontwikkelaars hebben de zorg van de meest realistische project. Je zult niet langer warp dat strijders passeren elkaar te brengen - dit defect werd eens en voor altijd geëlimineerd.

Nogmaals, ik wil de aandacht te stoppen op wapens, ondanks het feit dat de hier gepresenteerde modellen zijn hetzelfde als voorheen, ze zien er gewoon voskhotitelno - onwillekeurig beginnen te staren en te bewonderen.

Als je ons niet gelooft, en willen persoonlijk te overtuigen van de betrouwbaarheid van het bovenstaande adviseren wij dat je het spel downloaden, zo niet, dan toch kijken naar Counter Strike Source video trailer. Overtuigd dat hij ervoor zorgt dat je snel persoonlijk kennis te maken met het project te worden! Wees bereid om vrienden uit te nodigen!

 

Spelen ook