Crazy Tribes

Alternatieve namen: Crazy Tribes

Crazy Tribes online - gratis multiplayer strategie spel, post-apocalyptische thema. Spelers zullen worden vervoerd naar de woestijn, waar er meest elementaire vitale dingen. Vooral watertekort. Alle benodigde middelen die u nodig hebt door hard werken te krijgen, of om manieren hoe om te onderhandelen met de buren en ruilen wat je gebrek vinden. Er is nog een manier om alles wat je nodig hebt in-game valuta kopen. Maar nog voordat het noodzakelijk is het redden. Voorwaarden om je heen, gevormd als gevolg van een wereldwijde natuurramp, en heeft geen andere keuze dan te proberen te overleven met alle middelen. Bovendien, niet alleen om te vechten om te overleven, maar ook om comfortabel te vestigen, sterker buren, om het vertrouwen in de toekomst te voelen. - Uw taak is om een ​​stad die nu ontwikkelen bij de start en dat ziet er meer dan een arme. Je doorbreken - geloven! Dergelijke problemen dat het onmogelijk zou zijn om te gaan!

Om terug te gaan naar de sombere sfeer van de woestijn en proberen te veranderen haar beeld Gek Tribes registratie vereist. U hoeft alleen uw e-mailadres in en kies een geschikte taal. Houd er rekening mee dat de registratie akkoord met interessant nieuws te ontvangen. Nou ja, natuurlijk, de regels van het project dienen te stroken. De systeemvereisten zijn kalm. Ze zijn absoluut laag en daarom overgaan tot de gameplay, in principe kan iedereen zijn.

Na Crazy Tribes spelen, moet u zich ervan bewust dat u zal worden gedaan. Om je basis nederzetting te starten en proberen om de technologie die wordt beschouwd als beëindigd recreëren. Op uw schouders rust de vele zorgen. Immers, zult u worden betrokken en de bouw, en te focussen op de ontwikkeling van infrastructuur, en de trein het leger, en optimale leefomstandigheden voor de bevolking te creëren. Moeten ook nadenken over het uitbreiden van het grondgebied, en kan dus niet de vijandelijkheden te voorkomen. En constante hoofdpijn waar te eten krijgen - en niet gek, je kan! Maak je geen zorgen, alles lijkt moeilijk alleen op het eerste gezicht. Na verloop van tijd leer je om te gaan met hun verantwoordelijkheden en besluit zelfs de moeilijkste problemen die je niet gespannen!

Zoals voor de gevechten, zal vechten met andere spelers. Game Crazy Tribes biedt de mogelijkheid om de vijandelijke basis te vangen, beroven hen die zwakker is dan jij, maar het allemaal en niet om een ​​belangrijk punt met betrekking tot de bescherming van zijn geboortestad missen. Wanneer troepen vormen verbena verschillende eenheden, zodat zij, in hun rol brengen juiste gebruik. In het leger kan buggy castigators molotovtsy zijn, kanonniers, verkenners, bereden politie, en andere eenheden. Maar denk niet dat andere spelers alleen kan regelen demontage. Er zijn veel gamers zijn klaar om met u samenwerken. Als u een diplomatieke benadering van mensen die plotseling sta je kunt vinden - het zal heel nuttig zijn. U bepaalt zelf met wie allianties aan te gaan met en die geen vreedzame betrekkingen hebben onderhouden, spelen Crazy Tribes - middelen om zijn eigen pad te volgen. Belangrijkste melodie die droom om een ​​grote krachtige stad te creëren zal uitkomen!

Hier zijn een aantal gebouwen die moeten worden in uw stad. Dit arsenaal, en de atomaire cafe, en een beschermende muur en het laboratorium, en de markt, en magazijnen (voor metaal, kunststof), en het hoofdkantoor en biodome. Hoewel deze lijst is nog onvolledig. Elk van de gebouwen heeft een speciale missie, en u op uw beurt een oogje moet houden op de processen die plaatsvinden in elk van hen.

Jongens van het bedrijf Xyrality, dat is de ontwikkelaar van het project, geprobeerd om de gameplay leuk en gevarieerd te maken. Ik moet toegeven dat de taak hebben ze ermee omgingen! U hoeft niet een vrij moment te vervelen. Leger, handel, fleet management, het verzorgen van hun dagelijks brood ... Plus een aanzienlijke lijst van missies wachten op uitvoering. Eeuwige cyclus van gebeurtenissen die u zal blij zijn om te ervaren tijdens de lange uren van vrije tijd. Start Crazy Tribes online spelen nu om ervoor te zorgen dat zijn aantrekkingskracht!

 

Spelen ook