Creëren

Alternatieve namen: Creëren

Processor: 2x1, 8 GHz

RAM: 1 GB

Video: 128 MB

Create - impromptu puzzel die bestaat uit 10 locaties, nog afgezien van de training missies en redacteur, het openen van mogelijkheden voor de manifestatie van de fantasie. Elk van de locaties, die ons biedt het spel te maken, heeft een tiental gebouwen op zweven in de lucht op kleine eilanden. Elk van de eilanden niveaus gewoon verblindt diverse design oplossingen die beschikbaar zijn in de editor-modus zijn en iedereen was in staat om naar eigen goeddunken aan bloemen of monumenten van wereld architectuur te plaatsen, al naar keuze van de speler.

Sandbox

Project Maken, te spelen dat is een genot, vooral voor alle fans van het populaire genre in de afgelopen jaren zandbak lange lokken zijn verscheidenheid beschikbaar voor gebruik moves en dingen. Je kunt absoluut alle objecten te regelen naar eigen goeddunken, en na voltooiing van het ontwerp-niveau deel te nemen aan het oplossen van de puzzels. Ze zijn rijk en leuk, maar hebben nog steeds een frame beschikbaar, dus regelen razernij met duizenden logs vallen, zal niet werken. In eerste instantie zullen alle banen verschillende complexiteit - Zet de schroef zodat hij blies op de bal en hij was in staat om te vliegen naar een bepaalde plaats, zoals een mand of een trampoline, zodat de fiets kon vliegen over de kloof was. Maar na verloop van tijd, de complexiteit van de problemen zal groeien en voorbij het volgende niveau zal hersenen poraskinut.

Maken van kettingen

Kettingen - dit is een van de alternatieve puzzels, waarvan de essentie is om de grootste hoeveelheid van een keten van deze items volledig missie verzamelen. Uiteindelijk zullen we deze vervelende dingen te combineren in de meest geïmproviseerde weg, die de een van uw voertuigen zal zijn. Maak spel opent een veel ruimte voor creatieve mogelijkheden bij het maken van een andere keten van de nodige items. Hier kan je slim zijn en gebruik alleen wat nodig is om het belangrijkste doel te bereiken, want zelfs de afwezigheid van enkele elementen in de keten onzichtbaar zou kunnen zijn, indien gebruikt.

Handmade

Op reis opgeleide ontwikkelaars Maak puzzels, spelen, dat is leuk en makkelijk, en biedt de speler om deel te nemen in het proces van de schepping. Hier kunt u te maken en uit te voeren hun eigen niveau en hun eigen puzzels. Om dit te doen, voordat de speler wijd open lijst met beschikbare sets, onderverdeeld in categorieën, maten en stijlen. Alle, heb je levels gemaakt, zult u in staat om te delen met andere fans van het spel op het internet. Compilatie van puzzels in Create, en leuke activiteit, niet minder leuk dan ze op te lossen. Hier zult u in staat zijn om rond op 100% draaien en gebruik al uw creativiteit om het moeilijker maken voor jezelf of voor degenen die je puzzel zal nemen door online te vinden van hen. En bereid zijn om hun hand te proberen op het oplossen van de puzzel zal veel geschikt als een casual game met een kleurrijke, cartoony graphics heeft een breed scala van fans wereldwijd. Vrolijk en unieke spel zou een geweldige manier om tijdverdrijf voor kinderen en volwassenen liefhebbers oplossingen eenvoudig maar boeiend puzzels zijn.

 

Spelen ook