Donkere Zielen 3

Alternatieve namen: Dark Souls III, donkere Coles 3

3 Game Dark Souls: Gotische fantasie.

Japanse bedrijf From Software houdt geheime informatie over het vervolg van het tweede deel van Dark Souls, passeren in kleine porties tijdens festivals, tentoonstellingen en interviews. Het feit dat het bekend werd, vormde een mooie foto, en fans wachten op het spel Dark Souls 3 beschikbaar. Als je niet bovenaardse krachten in te grijpen, los het op 24. 03. 2016 in Japan en de rest van de wereld kan wachten tot 12 april om Dark Souls 3 download.

verzamelen de kruimels van de beschikbare gegevens, is het mogelijk om vast te stellen een mozaïek van indrukken en feiten.

Spreid het spel zal op optische schijven en de mogelijkheid om Dark Souls 3 te downloaden op de officiële site. Daarin zijn twee spelmodi: single-player en multiplayer.

geruchten, speculaties en feiten.

In een poging om fret uit de nuances van de nieuwe producten, de producent van de uitgeverij in Japan & ndash; Atsuo Esimuru, vragen over de kenmerken van speelgoed, maar hij slim ontdoken bijzonderheden, bevestigt alleen dat de 3 Dark Souls op de pc en andere platforms echt moeilijk om van de eerste minuten zal zijn. Dus maak je klaar voor een moeilijke strijd in de uitgestrekte donkere wereld.

Van gameplay trailer toont dat het product is geïmpregneerd met mystiek met herkenbare elementen van de Japanse filosofie en mythologie. Het karakter zwerft door de vervallen delen van het Koninkrijk, verkent het kasteel, vechten tegen monsters. Het is omgeven door sombere muren, verstrikt in de wortels van dode planten, en boven zijn hoofd hangt een donkere hemel.

Once upon a time de held behekst was, en nu gaat om het koninkrijk Dranglik om zich te ontdoen van hun andere - wereldse karakter. Naar het mysterieuze ziel te vangen, zal hij moeten vechten met bovennatuurlijke inwoners van het koninkrijk, die zich voordoen bij het begin na het selecteren van de start van de klasse en instant onderdompeling in de dikke van de dingen.

Hero afgevraagd wat ze zien & ndash; grijs bony inwoners bidden lichamen gespietst op bomen en stenen beelden van draken. Maar om te genieten van het spektakel is hij niet bestemd voor lang, want het snel aandacht, en het gevecht begint.

In talloze monsters aanvallen van een ridder en zijn zwaard is nooit in de schede verzonden. Held aanvallende demonen van alle soorten van de hel, de opstandige leger van skeletten, gekleed in harnas reuzen, mechanische draken, uit het land van de driekoppige hydra groeit.

Project Director Hidetaka Miyazaki heeft eens gezegd dat hij graag naar de Dragon te introduceren aan het begin van het spel verhaal, dus hem te ontmoeten was onvermijdelijk. Maar weinigen weten dat soort afschuwelijk monster kan worden gedood door een manna - klasse goochelaar, en als het gebeurt, de held krijgt 27.000 zielen, net beginnen hun avontuur.

Blader door de dampende land, moet een personage de tijd om de aanvallen af te weren en verken de wereld, ontvangen van informatie van de inwoners van het koninkrijk van monologen en beschrijving over te komen onderwerpen. Aangezien er geen verband tussen de verhaallijn voormalige en nieuwe serie daar kunnen spelers domyslivat lossen als er een koninkrijk Dranglik of wat de oorzaak van de dood van Lordrana.

In conclusie.

Dark Souls 3 kunnen worden gekocht op aanvraag of te wachten op de officiële release. Vermoedelijk de eerste versie verschijnen Dark Coles 3 voor game consoles, en later uitgebracht op Windows. Omdat we niet eindigen veel, het houden van intriges onder de fans, het is niet een feit, en het meest waarschijnlijk het product zal gelijktijdig beschikbaar zijn in alle richtingen.

 

Spelen ook