Alternatieve namen: Demons 2 Winnaar

Game Demon Slayer 2: een grote strijd gaande.

Browser RPG spel Demon Slayer 2 voor de release werd verwacht, en toen de gelukkige moment ging vrij te geven, menigte gamers met spoed voor de ontwikkeling van het heelal fantasie. Zijn eerste stappen die zij in 2013 , En sindsdien heeft hij herhaaldelijk aangevuld en ontwikkeld, vestigde zich in sociale netwerken en mobiele apparaten.

idee van de gameplay is de volgende:

Blagodarya duidelijk configureren, beheren en Russisch-sprekende menu Demon Slayer 2 te spelen, zul je snel begrijpen.

  • Razvivaem zijn geroya
  • Obustraivaem en verbeteren gorod
  • Nabiraem armiyu
  • Issleduem podzemelya
  • Bemsya met monstrami
  • Sorevnuemsya andere igrokami

 

 

Heroes, hebben lang gewacht.

De wereld niet over de oorlog tussen goed en kwaad te staken. Zolang er ten minste één levende ziel, want het zal compromisloze strijd te gaan. Hoe lang het zal duren, en hoeveel onschuldige valpartijen in de oppositie, weet niemand, maar het verlies zal enorm zijn.  

Er is een legende dat wanneer de hemel zal worden uitgesteld grijze wolken, en de afstand zal Goddelijke Harp spelen, zal de held in staat om de vijand te rijden in de donkerste kerker, en in de buurt om het de ingang van het heilige zegel zijn. Zodra het kwaad veilig weg is verborgen in de gevangenis, op de grond valt de genade, vrede en vreugde zal terugkeren voor vele malen.

Degene die zal spelen in het spel Demon Slayer 2, zal de ridder - held, die de legende zei zijn. Inwoners van de glorieuze land moe van je te wachten, dus waarom niet beginnen met de voorbereiding voor een wandeling.

 

 

Select, te ontwikkelen en te bestrijden.

voorafgaat grote wapenfeiten 2 Demon Slayer vullen en dan zullen kennis te maken met de personages, die zijn vertegenwoordigd in de mannen en vrouwen mom:

  • Voin – sterk en assertief, geen genade te vragam
  • Mag – vervlechting woorden gespeld worden, en de krachten van de natuur, aan hen om de vijand te sturen, het slaan op rasstoyanii
  • Luchnik – is het ook niet nodig om in de buurt te komen. Zijn ver - vliegende pijlen, gaf een stevige hand, zeker om hun tsel
  • vinden

Kazhdogo een goede pomp demonen en monsters zijn en niet vaag. Ervaring en vaardigheden verbeteren in de strijd, en je zal de mogelijkheden om ze te scherpen hebben. Dit wordt vergemakkelijkt door het PvE - veldslagen en campagnes tegen de bazen, evenals spannende PVP - strijd in arena's niet alleen, maar ook in de strijd om grondgebied.

beweren hun bezit en de aanval op andere mensen. Waarom niet profiteren van de goudmijn en andere mijnen met mineralen of te vernietigen plantage- gewassen? Om dit te doen, moet je valide, goed uitgeruste held die je niet geslagen voor het overtreden van de grenzen van andere mensen.

Om de held werd uitgerust met al uw stad nodig heeft om soepel te functioneren. Bouw huizen, hun niveau te verhogen, kijken naar een winkel, koopt nuttige items.

Zorg voor uw huisdier, die in de strijd zullen staan ​​. De iPlayer Demon Slayer 2 bijgewerkt scala van apparatuur voor zowel de leidende persoon en zijn assistent. Met betrekking tot de ontwikkeling van het dier, voor het pompen van een systeem van"koning van dieren". Dit is het maximale niveau dat hij kan bereiken. Bijdragen aan de kennis van de alchemie te zoeken, en wanneer temmen het beest ongeziene, met behulp van alle beschikbare middelen, terwijl de bescheiden prijzen niet stijgen tot het hoogste niveau.

niet lijkt misschien saai en reizen naar locaties. Het wordt nu vergezeld door een vertrouwde vagevuur en The Twilight Zone. Ontdek donkere labyrinten en somber hoeken van het land, klaar om de meest angstaanjagende wezens die alleen bovenaardse krachten zou kunnen leiden tot het gezicht. Maar dit is waar de grootste schatten worden opgeslagen en rijke bron mijnen, die alleen de dapperste kan halen.  

 

Spelen ook