Devil May Cry 4

Alternatieve namen: Devil May Cry 4

Game Devil May Cry 4 - release, die plaatsvond 09 namen. 07. 2008 Is een eigenaardige mix van drie genres - avontuur, thriller en slasher gearomatiseerde bewegingen op de locaties en RPG (verwijzend naar de opening van nieuwe vaardigheden). Gameplay Devil May Cry 4 is ook verdeeld in drie delen: de strijd zelf rechtstreeks, boss fights en ontroerend.

Als u besluit om Devil May Cry 4 download, installeer het spel op je pc en beginnen te spelen, zul je leren dat plot van de game ontwikkelt als volgt: centurion Sparda in de aarde valt meisje en rebelleren tegen de machten der duisternis, Heer van het verslagen leger Mundus. Knight Sparda gaat binnenkort naar de onderwereld. Nadat hij verlaat zijn zoon Dante, die eruit ziet als een man, maar heeft de flexibiliteit en heeft de macht demon. Na de demonen doodde zijn moeder, Dante vindt het werk van zijn leven - om het kwaad uit te roeien.

Gamers, te beginnen in Devil May Cry 4 spel zal zien dat de ontwikkelaars besloten om dit deel van het spel hoofdpersoon vervangen. Nu zal iedereen in staat zijn om te spelen voor de hoofdpersoon genaamd Nero, die een Ridder van de Orde.

Het spel heeft een valuta (Proud Souls), dat is een bepaalde hoeveelheid punten worden toegekend na het passeren van een level. Voor deze punten kan je nieuwe combo's kopen of verhoging van de beschikbare vermogen - zonder het soms onmogelijk om het spel te voltooien. Dus je moet proberen aan het eind van missies meer punten toe te kennen.

Game Devil May Cry 4 pct opvallende elke gamer kleurverzadiging en rijke palet. Graphics zijn zo goed dat zelfs het verhaal rolt, werd besloten om volledig te doen op de game-engine. Het spel bediend prachtige landschap, prachtig gemaakt sneeuwstorm bedekte de grote hemel geleidelijk.

Een ander voordeel van dit spel - ontwikkelde en introduceerde een mooie mimiek, waarin er professioneel gemaakt en absoluut relevant schittering in combinatie met het spel van licht en schaduwen op de gezichten van de personages. Dit alles nogmaals verzekert gebruikers dat dit spel is bijna perfect in zijn genre. Bedrijfs-ontwikkelaar Capcom heeft al het mogelijke om haar kind gedaan gelaten ver achter al zijn rivalen.

Het spel heeft

• vier fundamentele moeilijkheidsgraden (van zeer licht naar zwaar: Man, Demon Hunter, zoon van Sparda, Dante Must Die)

• drie bonus moeilijkheidsgraden ("Black Knight" met veel vijanden en "hel of hemel ', waarin de personages sterven aan een treffer).

Innovatie is ook het feit dat in Devil May Cry 4 was er een vorm van praktijk die in de praktijk kunnen worden toegepast als afzonderlijke stakingen en combinaties van de verschillende methoden van vechten. Zondebok speelmilitair demon.

Er is Devil May Cry 4 karakters

• Dante - de hoofdpersoon van het spel,

• Virgil, tweelingbroer van Dante,

• Kate - mysterieus meisje-medium;

• Lilith - nachtclub gastvrouw, schat Mundus;

• Mundus - demonlord;

• Sparda - de vader van Dante en Vergilius;

• Eva - Mam Dante en Vergilius;

• Phineas - daemon hulp Dante.

Als u nog niet besloten of dit spel downloaden, vraag internet Devil May Cry 4 video, zien dat het gemakkelijker zal zijn om die beslissing te nemen. By the way, de ontwikkelaars hebben ervoor gezorgd dat het spel gespeeld kon worden, niet alleen op de PC, het creëren van een versie van Devil May Cry 4 android. Nu kan worden geïnstalleerd, bijvoorbeeld, en tablet.

Speel en veel plezier! Immers, Devil May Cry 4 heeft uitstekende gameplay, ontwikkelde personages en geweldige graphics.

Good luck!

 

Spelen ook