Doc & Hond

Alternatieve namen: Doc & Hond

Doc & hond spel, wat ideaal is voor een zorgeloze en ontspannende bezigheid is. Onder de gekke wetenschapper en zijn trouwe viervoeter vrolijk, kunt u vergeet alle problemen en stem af op een positieve manier. Project kan spelen in een vrij moment. Omdat de applicatie is ontworpen voor mobiele en handheld apparaten die draaien op Android en iOS, vervolgens Doc & Dog cmogut je opvrolijken op elk moment - en in de metro op weg naar het werk, en een langdurige buis. Voldoende hoeveelheid licht humor - wat je nodig hebt om de stemming en onschadelijk te maken van de situatie.

Eenvoudig en een beetje gek Doc & Hond online heeft alle noodzakelijke eigenschappen van het spel in zijn genre. Een spaarder laat alleen haar positieve lading voor de hele dag, en het is nog steeds je bent niet gelukkig genoeg om elke missie voorbij! Tijdens het spel zul je te maken krijgen met de professor, is duidelijk niet in zichzelf en zijn hondje meer geschikt. Alleen herziening intro Doc & Hond online, zult u sterven lachen en maken plezier kijken naar dit kleine beetje excentriek echtpaar. Voor de hoofdpersonen, door de manier, kunnen ontwikkelaars schrijven speciale dank - ze bleek zo anturazhnye, maar tegelijkertijd onopvallend dat spel, ik wil opnieuw en opnieuw kijken naar hen. Grappige avonturen en verschillende komische situaties die vrienden vallen, laat alleen positieve en goede ervaring.

Om de gameplay te beginnen, moet u vooraf de applicatie downloaden en installeren op uw telefoon of tablet. PlayMarket en AppStore - Doc & Hond registratie installeren zal enige officiële app stores nodig. Uw belangrijkste taak zal zijn om een ​​game plan naar de dokter onbewoonde eiland ontsnappen ontwikkelen. Gedurende het spel moet je een heleboel verschillende locaties te bezoeken: om de hete woestijn en brede zee zwemmen overwinnen, dwalen door de besneeuwde vlakten en groene weiden. Tegelijkertijd alle kleuren in het spel voorbij zo helder dat het oog kan gewoon niet blij zijn.

Play Doc & Dog zal heel serieus moeten, en hoe anders dan een stapel van schroot materialen kan worden verkregen door te werken op de geest niet vatbaar regeling vliegtuigen? Vervolgens worden alle creaties zult u in staat zijn om uit te wisselen en te verbeteren. Dit zal extra bonussen te krijgen en vervolgens sloeg het record merk (u kunt concurreren met jezelf en vrienden uit GameCenter). Elk nieuw spel begint op hetzelfde eiland - in het project zijn er geen niveaus. Hoe beter je creaties, hoe meer bonussen je krijgt, dus, bijgevolg, hoe meer kans je krijgt in de eerste plaats.

In Doc & Dog play moeten worden met aandacht voor de "ideeën" - een soort van gaming bron die zal verbeteren voor de aankoop van voertuigen en andere nuttige tools en vaardigheden. Ontwikkel je eigen strategieën en ze uit te voeren - het opslaan van uw arts met zijn viervoeter in jouw handen!

 

Spelen ook