Dragon Ring

Alternatieve namen: Dragon Ring

mooie spel Dragon Ring.

Igra Ring Dragon zal een beroep op alle liefhebbers van browser-based multiplayer role-fi avontuur. De plot draait rond een koninkrijk genaamd Andimor. Het voor een lange tijd was er vrede en voorspoed. Mensen hebben geleefd zij aan zij met de elfen, elkaar helpen en zichzelf te verdedigen tegen vijanden.

De duistere krachten eens te zaaien verwarring in deze virtuele wereld, heeft in de Grote Ring afgesloten. Maar de ring werd vernietigd, twist begon onder de burgerbevolking Andimora, vestigden zich de haat in de harten van alle levende wezens. Een buurman aangevallen buurman en zijn broer was klaar om zijn broer te doden. Kwaad in het gezicht van de Dark Lord's gewist, begon een bloedige oorlog. Een grote tovenaar heeft een nieuwe ring die hij daarin plaatste de kracht van de oude draak gemaakt. Alleen de grote waaghals in staat zijn om de rest te verzamelen in de harten van de goed, en met zijn hulp om de duistere krachten te verslaan.

V iPlayer Ring Dragon ongelooflijk mooi spel. In haar driedimensionale graphics, die de gebruiker in de magische realiteit van de sprookjesachtige wereld volledig onderdompelt. Helden in het eruit ziet als een Hollywood-ster, kleding is in staat om het uiterlijk van het personage te veranderen, en de monsters zijn verschrikkelijk en verraderlijke.

Dlya om te proberen om de krachten van het kwaad te verslaan en uitgegroeid tot een legendarische held in het spel Ring Dragon registratie is een must. Door te geven, kun je vrij snel. Om dit te doen, vul het formulier in, bestaande uit slechts drie punten e-mailadres, wachtwoord en bijnaam of gebruik maken van de rekening van een van de sociale netwerken.

Eigenschappen Dragon Ring.

Nachinaya speel het spel Dragon Ring, zal moeten specialisatie teken te kiezen, ze zijn standaard strijder, schutter en mage. Ervaren spelers weten het verschil in deze klassen. Warrior is sterk in melee en goed beschermd, de boogschutter is meer geschikt voor vechten op lange afstanden, en het arsenaal van de tovenaar vol met verschillende spreuken, met inbegrip van genezing.

Opredelivshis met een karakter en een naam te geven, kunt u gaan op een reis naar een ongelooflijk mooie plek, verloren in de uitgestrekte virtuele wereld. Op de weg zal de held te ontmoeten niet alleen nuttig handelaren en eenzame krijgers die kan nemen in de medereizigers, maar ook verraderlijke vijanden, enge monsters en andere kwade krachten en norovyaschie de held te doden.

Na delen de held valt vele tests, zal hij moeten hun eigen wapens en kleding te produceren, kan worden gedaan in de strijd, quests of ontwikkelaars te voltooien, ze zich vernieuwen ze dagelijks. Deelnemen aan het gevecht met de baas is waarschijnlijk een goede wapens en uitrusting te krijgen. Gevechten kunnen worden geselecteerd, geschikt voor beginners gevechten met vijanden bestuurd door kunstmatige intelligentie, zodat het gemakkelijker is om ervaring op te verdienen. Na de training is het al mogelijk om de oorlog te gaan met de echte spelers, en het gezicht af.

Kazhdy won het gevecht held brengt ervaring, spelers in staat om je personage te trainen door het ontwikkelen van een of meer vaardigheden zal zijn. Het spel heeft verschillende modes van de strijd, in de kerker Abyss kan gems te krijgen, elk van hen is verantwoordelijk voor bepaalde vaardigheden:

  • Ataka;
  • Vozmozhnost kritische staking van de vijand;
  • Zdorove;
  • Fizicheskaya bescherming;
  • Magicheskaya bescherming;
  • Immunitet.

Takim manier elk personage is uniek, verschillende spelers ontwikkelen hun personages en het gebruik van kleding die een bepaalde vaardigheid verbetert. Gepompt kan niet alleen je karakter, maar ook de bijbehorende personages, huisdieren en lastdieren.

V Ring Dragon spel zelf is niet zo interessant als samen te werken met andere spelers. Guild, kunt u uw eigen te maken, of deelnemen aan een bestaande. Elk personage is gunstig in de strijd niet alleen voor zichzelf, maar voor de hele gemeenschap, die bestaat uit een alliantie. Het gilde kan vaardigheden niet beschikbaar alleen ontwikkelen.

 

Spelen ook