Dreamfields

Alternatieve namen:

Game Dreamfields - een van de vertegenwoordigers schattige reeks spellen uit Plinga Play. Zeker nog meer Dreamfields is ontworpen voor de jonge vertegenwoordigers van het klasseskaskogo-klasse, en volwassen spelers kunnen zich ontspannen door dit schattige en geliefde spel te spelen. Dreamfields online doet er een beetje aan op gemeenschappelijk en geliefd door vele applicaties op Facebook of Twitter pagina. Meer realistisch om te voorstellen wat te verwachten van het spel, u kunt proberen het te testen door op de"Probeer"onderaan het formulier voor autorisatie te klikken. Overigens kan de taal van het spelontwerp veranderd worden van standaard Engels tot meer begrijpelijk voor onze landgenoten Russisch. S. Vlag) en verander het naar Russisch.

To een vollediger versie van het spel zien, moet u zich registreren. Zo precies Dreamfields, net zoals veel andere online spellen, is verplicht. Geregistreerde gebruikers krijgen toegang tot meer spelopties en bonussen.

1. Om het registratieproces te starten, moet u een formulier invullen, dat u in het midden van het spelscherm kunt vinden.

2.

1.000.003. Als u nog steeds traditionele registratiemethoden kiest, geeft u het e-mailadres in het bovenste veld van het formulier, genaamd E-mail.

4. Probeer het moeilijker te kiezen om het spel Dreamfields veilig te spelen, en je account kan worden gehackt.

1.000.005. Vul in de regel 'Gebruikersnaam' uw bijnaam in, zodat u het systeem tijdens het spel toegang krijgt.

1.000.006. Om te controleren zou zo snel mogelijk kunnen worden ingevuld en u hebt het spel al begonnen, moet u (zoals meestal) akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden. Om de voorwaarden van het spel te accepteren, tik de relevante regel in.

1.000.007. Als u ervoor kiest om zich te abonneren op de correspondentie van de administratie, laat u een plaats voor de weergave leeg, tenzij u berichten wilt ontvangen.

1.000.008. Alle velden zijn ingevuld? Klik op de groene knop"Registreren".

During het spel systeem biedt u steeds meer taken en quests die u niet vervelen. Het voltooien van taken voorgestelde systeem, u kunt bonuspunten krijgen.

Remarkably, speel gratis Dreamfields kan absoluut iedereen. En dit spel zal zeker niet iedereen onverschillig

verlaten
 

Spelen ook