Dreamfields

Alternatieve namen: Fields of Dreams

Game Dreamfields - een van de vertegenwoordigers leuke reeks games van Plinga Play. Zeker meer Dreamfields is ontworpen voor jonge vertegenwoordigers geymerskogo klasse, echter, en volwassen spelers kunnen ontspannen door het spelen van dit leuke en goedmoedige spel. Dreamfields online is enigszins denken aan gemeenschappelijke en geliefd bij vele toepassingen op Facebook of Twitter pagina. Meer realistisch voor te stellen wat te verwachten van het spel, kunt u proberen om het te testen door te klikken op de "Try" aan de onderkant van het formulier voor een vergunning. By the way, kan de taal van game design worden veranderd van standaard Engels naar het begrijpelijker om onze landgenoten Russisch. Om het te maken in de rechterbovenhoek van het venster (dat is het spel venster en niet de hele pagina), klikt u op het selectievakje (automatisch geselecteerd terwijl de Amerikaanse vlag) en verander het Russisch.

Voor een uitgebreidere versie van het spel kunnen bekijken moet u zich registreren. Dus precies Dreamfields check net als vele andere online games, is verplicht. Geregistreerde gebruikers krijgen toegang tot meer spelopties en bonussen.

1. Om registratie proces beginnen moet u een formulier invullen, die kan worden gevonden in het centrum van het spel scherm.

2. Indien gewenst kan de deelnemer te registreren met een account in Facebook, is het systeem volledig aanvaardt deze manier van authenticatie.

3. Als u nog steeds de voorkeur traditionele methoden van registratie, het bovenste veld van het formulier, de zogenaamde «e-mail», voer uw e-mail.

4. In de volgende regel om een ​​wachtwoord in te loggen op uw persoonlijke account. Probeer te kiezen voor het meer of minder moeilijk om het spel Dreamfields was veilig spelen, en uw rekening kan worden gehackt.

5. In de lijn "Gebruikersnaam" vul je nickname, gewoon zodat je toegang tot het systeem tijdens het spel.

6. Om te controleren zou zo snel mogelijk worden afgerond en je hebt al de wedstrijd begon, moet je (als, inderdaad, meestal) akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden. Aan de voorwaarden van het spel accepteren, kruis dan het betreffende regel.

7. Als u ervoor kiest om te abonneren op de correspondentie van de administratie, tenzij je berichten wilt ontvangen, laat een plek voor de show leeg.

8. Alle velden zijn ingevuld? Klik op de groene knop "Registreren".

Als je in Dreamfields afspelen vanaf uw account in Facebook, dan is de lijst zal je vrienden vrienden die hebben ook geïnstalleerd en spelen Dreamfields tonen. Het systeem maakt de uitnodiging van vrienden uit verschillende sociale netwerken zoals Google+ of Yahoo, kunnen ze te verbinden. Of voeg een netwerk van vrienden Plinga.

Tijdens het spel systeem zal u steeds meer en meer taken en quests die niet hoeft te vervelen. Het voltooien van taken voorgestelde systeem, kunt u bonus punten te krijgen.

Opmerkelijk, speel gratis Dreamfields kan absoluut iedereen. En dit spel liefdevol zal zeker niet verlaten niemand onverschillig

 

Spelen ook