Empires 1810

Alternatieve namen: Empires 1810

Game Empires 1810 - een computerspel, die u zal nemen om een periode van grote evenementen. Times van Napoleon en verovering van Europa , een mars op Moskou en de daaropvolgende War bevrijding van Europa van Napoleon en zijn val . Het is tijd Rijk 1810.

Empires Online 1810 - deze strategie dat vraag . Bepaal het lot van Frankrijk, Pruisen en Engeland geven het leger zijn volk naar glorie en eer. Verzorg bloeiende en bedrijfsleven welvarende steden in de wereld in de vroege negentiende [_2_ ] eeuw. Discover empire 1810 jaar.

Empires 1810 registratie bestaat voornamelijk uit dezelfde items die u invult tijdens de registratie in andere games. Interface game site wordt gepresenteerd in het Duits.

Om zich te registreren, moet u de volgende velden invullen:

1. Voer de eerste cel uw gebruikersnaam. Mogelijk dat het vals was, dus je kunt het echt te maken.

2. Voer zorgvuldig uw e-mailadres.

3. Maak uw eigen wachtwoord. Denk er goed over na, bij voorkeur met behulp van cijfers en letters van een alfabet. Dit garandeert u de betrouwbaarheid van uw wachtwoord.

4. Herhaal de code om uw wachtwoord te bevestigen in de volgende cel.

5. Na het lezen van de regels en afspraken site, zet een merk in de juiste cel waarin u bevestigt dat u akkoord gaat met alles dat u de documenten die door de website van het spel Empires 1810 hebt gelezen.

6. Klik dan op « kostenlos anmelden » .

Nu bent u een geregistreerde speler.

Afspelen Empires 1810 U kunt, zonder aarzeling, over de kracht van de computer, want dit spel is het belangrijkste - het is een netwerkverbinding. Het belangrijkste ding - is om ervoor te zorgen dat je niet hebt gehad crashes met het netwerk en het internet snelheid was hoog genoeg.

Empires In 1810 zul je spelen met een browser die de installatie van speciale gaming klanten vergemakkelijkt.

In 1810 draait Empires Online rond 1810, Napoleon's verovering van Europa en de daaropvolgende oorlogen van bevrijding.

Aan het begin van het spel kies je een van de drie landen: Frankrijk, Pruisen en Engeland.

1. Frankrijk is het meest agressieve land met de hoogste aanval macht.

2. Engeland is de verdediging van het eiland.

3. Prussia is in het midden van de andere twee.

De volgende stap in het Rijk in 1810 is de bouw van de nieuwe stad.

Je eerste taak - het is kolonisten, die je nodig hebt om gebouwen te bouwen, en beginnen deel te nemen aan de handel. U moet de mogelijkheid van een aanval of verdediging in het bouwen van je stad snel te organiseren, natuurlijk, het hangt allemaal af van je nationaliteit. Als je wilt, kun je aanvallen, maar niet als een Engelsman.

Natuurlijk, de strijd en de oorlog - deze toets punten Empires 1810.

Om dit te doen, zal je altijd een sterk en machtig leger gebouw, kazernes, stallen of wapenkamer.

Empires Online 1810 kunt u de actie die in een geweldige tijd plaatsvond ervaren. Voel de echte kracht van de Franse en bewijzen dat je bent een winnaar! Veel geluk voor u in deze strijd!

 

Spelen ook