Empire: Total War

Alternatieve namen: Empire: Total War

Empire Total War Game - turn-based strategie perfect uitgevoerd combineert de beste eigenschappen van het genre en heeft de beste van militaire tactiek genomen. Alle gebeurtenissen in het project te ontwikkelen in real time. Dit spel zal een beroep op iedereen die zijn gek op spelletjes over militaire onderwerpen. Het project werd uitgevoerd in een echt hoge kwaliteit uitgevoerd en met de ziel - geweldige graphics, animatie is goed gedaan, de gameplay verdient respect. Het project implementeerde een geheel nieuwe grafische systeem, zodat u het spel te genieten in een prachtige maritieme schilderijen. Bovendien zal elke speler beschikbaar voor nieuwe landschappen en bijzondere flora zijn. Aangename verrassing - regelmatige wisseling van de weersomstandigheden.

Nieuw spel Empire: Total War zal worden overgedragen aan u op tijd weg XVIII eeuw. Om precies te zijn, begint het afspelen van alle actie in 1700, en u kunt historische gebeurtenissen en hun invloed op de veranderingen kijken tot 1799. Echter, met ingang van vandaag beloofd projectontwikkelaars uiteindelijk in staat om het spel voort te zetten zal zijn - nieuwe kaarten en opdrachten zal binnenkort worden gepresenteerd. U voelt zich in de rol van de moedige en verantwoordelijke commandant. Onder uw leiding, zal niet alleen de zee, maar ook het land op uw barmhartigheid en voorzichtigheid zal de hele natie te berekenen. Jou en je karakter kunt verkennen als u wilt dat de hele wereld. En zorg ervoor dat al het bovenstaande in je eigen ogen, kunt u op zoek naar Empire: Total War video trailer.

Om een ​​voordeel in het spel te krijgen, moet je hun diplomatieke vaardigheden toe te passen en te verbeteren. Maak je klaar voor wat je moet coalities en allianties aan te bieden en te organiseren. Op je schouders verantwoordelijk voor de controle van het onlangs opgerichte en reeds lang bestaande handelsroutes zal zijn. Maar om te beginnen met spelen moet je de pre-Empire downloaden: Total War.

In dit project zullen de deelnemers in staat zijn om de wens om te blijven vechten, de commandant alleen schip of een vloot bemand door de beste gerechten. Zodra je in staat om Empire Total War downloaden bent, kunt u implementeren in hun eigen gameplay strategieën en plannen. Elke beweging in het spel, het is een half jaar van het leven. U kunt met andere spelers te spelen in real time, met behulp van de tactische kaart, maar indien nodig, kan het spel worden vertaald in de automatische modus, met het laden tactische kaart is niet vereist.

(Een aan het begin van het spel) Total War faction:

Elke speler kan besturen in Empire. Ondanks het feit dat het ontwerp wordt verduidelijkt meer dan 50 fracties, redelijkerwijs ter beschikking van de deelnemers aan het project zijn gloednieuwe slechts een paar van hen, de rest zal worden toegevoegd als ontwikkeling en promotie.

In het spel zijn er drie belangrijke spel deel van de wereld

1. North America.

2. Europa.

3. India.

Oost-Indië en de Elephant Coast gerangschikt als de handelsroutes.

Voor zelftest het spel en maak al haar deugden zeker, je hoeft alleen maar naar Empire Total War downloaden, schiet op!

 

Spelen ook