Era 13

Alternatieve namen: Era 13

Era13 online - een noviteit in de netwerken van het internet, zich op een bepaalde periode in beta testing. Dit is een ongelooflijke sci-fi stijl, in staat om elk van zijn innovatieve systeem van karakter ontwikkeling, evenals een spannend gevechtssysteem veroveren. Deze browser projecten succesvol combineren MMO en RPG. U neemt deel in de meest fantasierijke gevechten en pomp je held, het streven naar perfectie. Wie wil er niet om onoverwinnelijk te worden? Als je niet bang bent om stap buiten de grenzen van de bekende wereld, om een ​​duik in de atmosfeer, waar de oude magie verweven met innovatieve technologie - het spel Era13 gemaakt voor jou!

Spel Era13 je kunt met een conventionele computer, wat overeenkomt met het gemiddelde systeemvereisten. De makers hebben geprobeerd te doen voor het gemak van de gebruikers, en hoewel we niet een lijst van relevante parameters, kunnen we gerust zeggen dat over deze kwestie het spel zal niet grillig. De toegang tot het project krijgt u nadat u de check-in het spel Era13 passeren. Om een ​​persoonlijk account moet je e-mail adres te rapporteren creëren, maak een wachtwoord, dan activeer je account door te klikken op de link die naar de juiste brief zal worden gestuurd. Era13 inschrijving kunt steeds weer terug naar de zaak gestart totdat je voelt dat de missie tot een einde komt. Het is echter nog te vroeg om na te denken over hoe het prettig om neer te kijken vanuit de hoogte van Olympus heerlijkheid zal zijn. Voordat je slaagt, moet een veel energie gestoken om een ​​bos van verschillende verantwoordelijkheden uit te voeren.

Hoe het allemaal begon en waarom mensen zo worden gewijzigd door te klikken in het nieuwe tijdperk? Het feit dat aan het eind van 2012 en het gebeurt niet elke natuurlijke rampen, niet profiteren van de uitgestrektheid van het heelal kwaad vreemdelingen, niet van staal groeit over de hele wereld epidemie. Kortom, alles wat de mensheid rondgereikt gevreesd. Maar niet allemaal zo eenvoudig. Schaduw naar de aarde, en de mensen zagen dat ze een speciale gave hebben, dingen, die voorheen nooit had gedroomd te doen. Maar ze moeten nog leren hoe ze nieuwe vaardigheden te gebruiken en te verbeteren.

Wie word je in de nieuwe wereld, kunt u kiezen uit vijf opties. Karakters zijn onderverdeeld in grizzly (bedreven in het vechten buren), schurken (zie de toekomst, ze kunnen beheren), kundig kibershamanov (ambachtslieden bouwen sterke vloek), sirenes (gewend om op te treden op de voorgrond) en feeën (behandelen bondgenoten hen te ondersteunen, en vijanden kunnen grote schade toebrengen). Het is duidelijk dat iedereen zijn baan en vaardigheden die nodig zijn om deze taken uit te voeren. Welke rol zou u ook kiest, zult u in de vraag en behoefte in het team. Dus luister naar je hart voordat u besluit op een bezetting.

Naast de personages, spelers, zijn er andere beelden. U krijgt te maken met dergelijke beroemde persoonlijkheden zoals Master Alex (ex-priester), Anderson (verzamelaar van kunstvoorwerpen en antiquiteiten) en Nokta (gothic meisje). Mogelijk bij een ontmoeting met de satellieten, die nog steeds worden gezocht. Dit is Skye, Vasilisa en Doc. Natuurlijk, het is niet allemaal verrassingen bereid Era13 spel. Zullen vele bijzondere momenten die u nodig heeft om de site te navigeren en beslissen hoe zich te gedragen. En het gaat niet alleen ontmoetingen met game karakters, maar ook in andere situaties.

Het is vermeldenswaard dat je de dingen, zonder welke het is simpelweg onmogelijk Era13 spel nodig waard. Eerst, wapens. Voorgelegd met pistolen, jachtgeweren en geweren. Ten tweede, zoals verbruiksartikelen zoals elixers en wimpels. Ten derde, de kleding en accessoires die je helpen je personage personaliseren. Ten vierde, magische kaarten, waardoor eigen door bepaalde effecten. Ten vijfde, magische zegels, genaamd glyphs, de versterking een van de parameters van het apparaat.

Maak jezelf hoe veelzijdig en verzadigde dit spel. Gameplay krijgt ongetwijfeld snel greep van uw aandacht en uitgegroeid tot een van de favoriete activiteiten op uw gemak! We kunnen alleen maar wensen dat je in staat uit te voeren al onze plannen waren!

 

Spelen ook